Az ártalmas, ha bevettem 7 szopogatós nyugtatót egy időben?
Figyelt kérdés
Hatását nem igazán éreztem, és nem váltott ki semmiféle rosszullétet. A gyógyszer neve a sedatif pc, és azért nyúltam hozzá, mert borzasztóan ki voltam borulva, és egyre csak nőtt az idegességem, nem éreztem hogy hatott volna még a 4. gyógyszer sem. /17 éves lányról van szó
Olvastam, hogy valakinél csak másnap jelentkeztek a tünetek, viszont az ő esetében már közvetlen a beszedés után is elkábult.
2014. ápr. 7. 19:09
1/1 anonim válasza:
Szerintem nem lehet tőle bajod, mert ez egy homeopátiás szer és azokat nehezebb túladagolni (ha egyáltalán lehet), mint egy "normális" gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!