Ez szimpla szőrbenövés lehet?
Figyelt kérdés
Szúró fájdalmat éreztem a hasam alsó részén, megnézve egy pattanás szerű dolog keletkezett ott, kicsit sötétebb volt, megnyomtam, kikukkantott valami, annyiban hagytam, pár óra múlva befeketedett, és az imént elkezdtem foglalkozni vele, picit megint nyomkodtam, amíg ki nem jött belőle egy nagyobb fehér történet, mint amikor egy pattanásból egy masszívabb, keményebb fehér valami távozik, csak ez akkora volt körülbelül, mint egy szezámmag, még alakra is, sikerült szétszednem, és egy szőrszál volt benne. Szimpla szőrbenövés, vagy mi lehetett ez?
Bocsánat, ha valakinek érzékenyebb a gyomra :D
2014. ápr. 6. 21:28
1/2 anonim válasza:
Valószínű, hogy az volt, igen :D Benőtt a szőr, emiatt begyulladt ott a terület. Most, hogy kinyomtad, valószínűleg nyom nélkül meggyógyul majd.
2/2 A kérdező kommentje:
Csak furcsa volt így kiszedni a szőrszálat abból a "burokból", köszönöm :D
2014. ápr. 6. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!