Mi van akkor, ha csak és kizárólag kíváncsiságból kipróbálom a drogot?
Figyelt kérdés
Semmilyen hátsó szándékom nincs, teljesen normális hátterem, jó tanulmányi eredményem van, nem cigizek, de van olyan barátom, akiről tudom, hogy szokott szívni és már sokszor gondolkodtam rajta, milyen is lehet ez, mi történne, ha kíváncsiságból vele (!) kipróbálnám egyszer? Nem áll szándékomban drogozni, de furdalja a kíváncsiság az oldalamat, mi a jó ebben..2014. ápr. 4. 16:34
11/17 anonim válasza:
előző: Aki először próbálja ki a füvet annak 0.2g egy cigibe túl sok szerintem.
12/17 anonim válasza:
"rákos selyteket" - ez nagyon fájt... talán inkább így: rákos sejteket!
13/17 anonim válasza:
12
Jaj te szegény, adjak puszit? XD
14/17 anonim válasza:
Először azért próbáld megtudni, hogy mégis milyen drogról van szó. Amúgy ha ha fű, semmi bajod nem lesz tőle. A herbál (szintetikus fű) már neccesebb, de igazából az sem olyan nagyon vészes, egyszeri kipróbálás még bele férhet, de hosszútávon nem ajánlanám. Amúgy nagyon nagyban hozzáállás kérdése, hogy egy emberre milyen hatással vannak a drogok. Én pl úgy tekintek erre a témára, mint egy hobbira. Már elég sok tapasztalatom van, sok mindent kipróbáltam és alapvetően jól bírom, tehát az egész biztos, hogy nem vagyok függő. Így is lehet drogozni, hobbi szerűen, ésszel, odafigyelve. Így kifejezetten tanulságos is a tudatmódosítás.
16/17 anonim válasza:
Kérdező: Ha szoktál inni mondjuk hétvégén akkor képzeld el hogy eléggé berúgsz és jól érzed magad. mindenkivel beszélsz, mindenről eszedbe jut valami, pörögsz utána meg belassulsz inkább csak nézel ki a fejedből és gondolkodsz magadban.
Nálam nagyjából ilyen szokott lenni a fű hatása, persze ez a fajtájától is függ. Van olyan fű amelyik csak pörget, van olyan amitől mozdulni sem tudsz annyira letompít.
Én az olyanokat szeretem amiben mind a két hatás benne van :)
17/17 anonim válasza:
Hát nem csak azzal van gond hogy kiprobálod! Neten olvastam hogy ezt azt belekevernek felhigitják ! és van hogy valaki belehall ! Na már ha megbízható forrásból van és nem viszed túlzásba úgy egyszer belefér! Én is életembe egyszer probáltam ki de megbántam nem tetszett !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!