Igazságos, hogy a doki nem adott igazolást keddre?
Figyelt kérdés
Múlthét szombat óta beteg vagyok, hétfőn még mentem suliba. Kedden 1 órától volt rendelés, én fél 1kor telefonáltam időpontért (mert a háziorvosomhoz időpont kell!!!), de azt mondták, szerdára tudnak csak adni. Elmentem szerdán, kaptam gyógyszert. Ma kellett visszamennem. Kértem keddre is igazolást, azt mondta az asszisztens (doki ott sem volt), hogy ő csak szerdától tud adni, mert akkor voltam náluk, és ő nagyon sajnálja, de én a telefonban nem mondtam neki, hogy nem voltam suliban. Kicsit kiakadtam, mert nem az én hibám, hogy nem tudtam kedden menni. Kedden is ugyanolyan beteg voltam, mint ma. Persze, tudom igazolni azt az 1 napot szülőivel, de akkor sem tartom fernek.2009. dec. 19. 09:39
11/12 A kérdező kommentje:
Csak a rendelő száma van meg, és a doki nincs ott.
Amikor a doki megvizsgált, mondtam neki, hogy szombat óta beteg vagyok, hétfőn még voltam suliban, de nem volt hangom.
2009. dec. 19. 11:08
12/12 anonim válasza:
Kellett volna adnia, csak szerintem nem fogalmaztál elég egyértelműen... Szerintem az asszisztens az igazolást úgy értette, hogy neked azért kell, mert bementél a rendelőbe, és ezt kell igazolnia (így érthető, hogy csak arra a napra adott).
Egyáltalán mondtad neki, hogy neked azért kellene, mert tegnap és aznap nem tudtál iskolába menni betegség miatt? (azaz a betegségedre kellene az igazolás és nem arra, hogy elmentél a rendelőbe).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!