Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Agydaganat milyen tünetekkel jár?

Agydaganat milyen tünetekkel jár?

Figyelt kérdés
Illetve azt tudom, hogy hányás, fejfájás, látászavar, végtagbénulás. A kérdésem inkább az lenne, hogy ha szörnyű fejfájáson, szédülésen kívül nincs más, akkor is lehet agytumor? Nemsokára megyek vizsgálatra. Helyzet az, hogy 2 hete fekszem, mert valami fura fejfájás gyötör, főleg a halántékomnál, meg a tarkómnál fáj és belülről, mintha feszítené valami a fejemet. Arc, meg homlokröntgent már csináltak, ott nincs gyulladás. Azért kezdek már kicsit félni, mert az elég durva, hogy 2 hete nem voltam suliban, mert annyira szarul vagyok, ez már nem játék. Van olyan, mikor enyhül, de később visszatér és megint kidőlök. Feszítő, nyomó érzés, mely egyfolytában szédülést okoz, mintha alig lennék magamnál, persze tudok rendesen gondolkodni. Lehet agytumor? Ismétlem, 2 hetes fejfájásról van szó, de nem erősödik, hanem nagyjából ugyanolyan.
2009. dec. 18. 23:08
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
nos, konzultáltam a háziorvosommal és mondta, hogy a vérképem rendben van, szóval nem lehet agydaganat, csak sokat fantáziálok:D köszi mindenkinek:D
2009. dec. 19. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!