Bratilla kérdése:
Az emberek ha "éheznek", nem esznek eleget, magasságra tűnthetnek kisebbnek, mint amilyenek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Egyik barátnőmért nagyon aggódom. Valamelyik nap találkoztam vele, és az arca beesett volt, sápadt volt, meg valahogy alacsonyabbnak is tűnt, mint máskor, pedig ugyanaz a cipője volt rajta, a haja is ugyanúgy állt, szóval nem attól. Azt tudom, hogy az életében van néhány probléma, ami miatt nem eszik eleget, az is látszik, hogy fogy. Betegsége nincs, anyukája elvitte orvoshoz a napokban, a suliból is hiányzott. Szóval csontritkulásról, rákról sincs szó. Az oké, hogy nem eszik eleget és fogy, de miért lett alacsonyabb?
Köszönöm előre is!
2014. ápr. 2. 18:45
1/2 anonim válasza:
Valószínűleg az izomgyengesége miatt nem tartja úgy a hátát mint előtte.
2/2 A kérdező kommentje:
De nem volt görnyedt egyáltalán, akkor leesett volna, hogy azért van, mert akkor is nagyon figyeltem rá, gondolkodtam, hogy mi a csoda lehet. Viccelődve próbáltam rákérdezni, hogy én nőttem-e (ami tuti, hogy nem), vagy ő lett alacsonyabb, mondta, hogy neki nem tűnt fel. De mikor a többiekkel beszéltem, nekik is feltűnt. Aggódom, hogy mi lehet ez :(
2014. ápr. 2. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!