Hány éves koromig növök még magasságra?
Sziasztok.
14 éves srác vagyok és csak 168 cm. Engem eléggé zavar, mert igaz a legtöbb csaj osztálytársam fölé nyúlok már, de csak pár centivel. 50kg vagy, szóval úgy nagyjából egyensúlyban van a 2.
Na de meg szeretném tudni, hány éves koromig növekedek még magasság terén? Csak mert egy legalább 175ös magasságnak örülnék, a legtöbb csaj így is magasabb nálam... :/
Köszi, 14F.
Egyik volt osztálytársam,mikor kiléptünk az általánosból,akkor olyan magas volt mint én(168)..Nemrég volt az 5 éves osztálytalálkozónk és most nagyjából 1,5 fejjel magasabb mint én.
Másik volt osztálytársam alacsonyabb volt általánosban mint én,de ugyanabba a gimibe jártunk..hát gimi előtti nyáron annyira megnőtt,hogy egy fejjel lekörözött.
Szóval szerintem ne aggódj,sokan nőnek még ilyenkor..nem is keveset.
Valamikor a szellemit is ideszámították, de azóta azt levitték 18. évre. De van, aki már 14. évesen sem fejlődik tovább szellemileg.:D
:D:D:D:D:D:D
Én már régota nem növök,de el tudtam volna viselni +10 cm-t még...
Jah, lemaradt: igy lettem végül 154 cm :(
De azt mondják a jobol kicsit adnak :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!