Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szúr az erem! Mit tegyek? FONTOS!

Szúr az erem! Mit tegyek? FONTOS!

Figyelt kérdés

Már régebb óta észre vettem, hogy szúr legtöbbször az egész kezemben az ér..de van úgy hogy a combomban is érzem..szédülök is nagyon sokszor úgy hogy például amikor kiszállok a kádból csak feketeséget látok meg foltokat.... ma meg nem jutok oxigénhez és sóhajtok össze-vissza pedig kinyitottam az ablakot is és semmi..

VALAKI ÖTLET?????

#szédülés #szúr az erem
2014. ápr. 1. 22:29
 1/7 anonim ***** válasza:
9%

szúrd vissza.

Gondoltál már arra, hogy esetleg elmenj egy őhm... hogy is hívják azt, akihez mész, ha valami bajod van?

ORVOS?

2014. ápr. 1. 22:33
 2/7 anonim válasza:
30%
ehhez nem kell semmilyen orvos, teljesen normális, én is ha kijövök a kádból néhány másodpercig sötétséget látok
2014. ápr. 1. 22:39
 3/7 anonim ***** válasza:
77%

Doki minél előbb! Lehet hogy érelzáródásod van, és ha azt nem kezelik időben, bele szokás halni. Vagy az szíveddel vam baj, akkor meg méginkább.

Melyik a jobb? Elmenni és megelőzni a bajt, de csorba esik a büszkeségeden ha téves riasztás, vagy kockáztatni?

2014. ápr. 1. 22:39
 4/7 anonim ***** válasza:
20%
Vágd fel.
2014. ápr. 1. 22:46
 5/7 anonim ***** válasza:
59%
Vérnyomásmérés nem ártana. Lehet kezdődő thrombophlebitis.
2014. ápr. 1. 22:47
 6/7 anonim ***** válasza:
10%
Semmi gond, mindenki a 6. szívinfarktus után megy orvoshoz...
2014. ápr. 1. 22:48
 7/7 anonim ***** válasza:
66%
Ne kapkodd el a dokihoz menést. Jobb ha visznek. Nem kell várnod, meg időpontot kérned.
2014. ápr. 1. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!