Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 15 éves fiuknál szerintetek...

15 éves fiuknál szerintetek menyi ideig egézsséges fent lenni éjszaka?

Figyelt kérdés
csak mert nem nézhetem meg a jóban rosszban és az összes osztály társam megnézheti és szombaton egyszer fent voltam 1 kor! vagyis vasárnap már! akkor ért haza anyám pasija és azt kérdezte tőlem hogy hánéves vagyok! én meg mondtam neki hogy ma ledtem 15(akkor volt a szülinapom vasárnap)és oda ment a tv-hez és szét rugta hoogy mit képzelek! a konnektor is tönkre ment!
2014. ápr. 1. 20:12
 1/7 anonim ***** válasza:

:)) Hát először is : Boldog születésnapot!

Úgy jó aludni, hogy magadtól, pihenten ébredj. Mindenkinek más-más az alvásigénye. De én a helyedben ilyen butaságokat nem néznék, hanem 10-kor eltűnnék a szobámban(van külön szobád?) és olvasgatnék, rajzolnék. Szóval este már nem jó a gép, a tv, és az ordibálás. Nyugi legyen, szép álmokat, Neked!

2014. ápr. 1. 20:24
 2/7 A kérdező kommentje:
kb 11-ig tabletezni szoktam és semmi bajom nincsen semmivel és van külön szobám!
2014. ápr. 1. 21:23
 3/7 anonim ***** válasza:
jó,jó és reggel magadtól frissen kipattansz időben?
2014. ápr. 1. 21:27
 4/7 A kérdező kommentje:
jah! és mivel ezt az embert utálom és anyám tőle gyereket szült pont a szülinapomkor ezek után elmondom a NEVÉT:SZIBERTH PÉTER azthiszem a fidesznél politikus!vagy az mszp vagy """tudja
2014. ápr. 1. 21:28
 5/7 A kérdező kommentje:
igen amúgy reggel frissen kipattanok egyébként ha szombaton fent vagyok 3 ig akár akkor vasárnap lazán felkelhetek délután egyorakor is!
2014. ápr. 1. 21:29
 6/7 anonim ***** válasza:

az nem jó, mert akkor elvész a vasárnapod

Jó ebben: alvás-ébrenlét- ritmust kialakítani. És tartani. Na, menj most már aludni, jó éjszakát!

2014. ápr. 1. 21:33
 7/7 anonim ***** válasza:
ne ilyen marhaságokat nézz!
2015. febr. 22. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!