Lassan 15 éve van bent a szemöldök piercingem, munkám miatt ki kellene szedni, de egyszerűen nem forog egyik fele sem, meg sem moccan, mit csináljak?
Menj el tetoválószalonba, ahol testékszerekkel is foglalkoznak. Ott meg tudják fogni, esetleg be tudják kenni, hogy könnyebben szétjöjjön.
Ne feszegesd, mert sérülést okozhatsz magadnak.
Első vagyok
Amúgy nekem is volt ilyen problémám, és pici fogóval fogtam rá a piercing két végére, így tudtam kihúzni. De megsérültem - a szemednél ezt nem javaslom egyáltalán, inkább fordulj szakemberhez.
5-ös, nem azt mondom, hogy nincs ilyen, vagy ne látnék túl sokat ebből az esetből, de ennyi után nem lehet megítélni.
Ha 15 éve nem volt kiszedve, akkor az persze gáz, hiszen bizonyos időközönként a bőrt is, piercinget is tisztítani, esetleg cserélni kell, kivenni. Akkor is be tud szorulni ugyan, de kell.
A 3. vagyok és nem a kemény szavakról és hülyék szétlyuggatásáról van szó.
Nekem is vannak testékszereim, de 2-3 havonta kiszedem őket és sebbenzinbe áztatom őket és megtisztítom a helyüket is. A '90-es évek elejétől (!) vannak meg nekem és SOSEM történt olyan, mint ami a kérdezővel. Nem gyulladtak be, nem fertőződtek el...ki lehet szedni mindet kézzel, szerszámok és flex nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!