SooMin kérdése:
Mik okozhatják ezeket a fura "pöttyöket"?
Figyelt kérdés
Ma este vettem észre ezeket a különös, piros kis pontokat a felkarjaimon. Leginkább talán tűszúráshoz tudnám hasonlítani őket, de még ahhoz sem túlságosan. Először azt hittem, csak a pulóveremről került valami a karomra, de akárhogy próbáltam lemosni, nem sikerült. Mindkét felkaromon kb 10-15 ilyen kis pötty van, amiket ha megnyomok, vagy végighúzom rajtuk az ujjam, eltűnnek, majd másodpercek alatt újra megjelennek. Nem használtam semmi olyan tisztálkodószert, mosóport, vagy ettem/ittam olyat, amit eddig nem, úgyhogy nem hinném, hogy allergia. Valakinek volt már hasonló "élménye"? Mi lehet ez?2014. márc. 27. 23:55
1/1 anonim válasza:
Lehet érgyulladás, alvadási zavar. Menj el bőrgyógyászhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!