Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy tüntessem el ezeket a...

Hogy tüntessem el ezeket a piros pöttyöket? NGAON FONTOS MA BALLAGÁS! Pls :ccccc

Figyelt kérdés
Szóval: Ma az bajszomat ami még ijen kicsi és puha mert 8.os vagyok olyan krémmel szedtem le amivivel a hónaljamat szoktam bekentem a krémmel és 5 percel késöbbb leszedtem amint leszedtem a bajszom heje teljesen piros let... :cc nagyon fontos ma fél6kor ballagás!! segítsetek pls hogyan tüntessem el :cccc
2012. jún. 15. 12:43
 1/2 anonim ***** válasza:
nekem az ilyen pöttyökre a szemcsepp hatott! Csepegtess rá egy kicsit ez majd összébb húzza! vagy jegeld
2012. jún. 15. 12:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Allergiás lettél rá. Nem véletlenül kell bőrpróba, mivel a hónaljadon és az arcodon is más vastagságú a bőr. Körömvirág krémmel, vagy valamilyen kamillás nyugtató krémmel kend be. Estig elvileg el kell múlnia. Ha van otthon cetirizen, vagy bármilyen allergia elleni szer, vegyél be egy szemet.
2012. jún. 15. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!