Hogy tüntessem el ezeket a piros pöttyöket? NGAON FONTOS MA BALLAGÁS! Pls :ccccc
Figyelt kérdés
Szóval: Ma az bajszomat ami még ijen kicsi és puha mert 8.os vagyok olyan krémmel szedtem le amivivel a hónaljamat szoktam bekentem a krémmel és 5 percel késöbbb leszedtem amint leszedtem a bajszom heje teljesen piros let... :cc nagyon fontos ma fél6kor ballagás!! segítsetek pls hogyan tüntessem el :cccc2012. jún. 15. 12:43
1/2 anonim válasza:
nekem az ilyen pöttyökre a szemcsepp hatott! Csepegtess rá egy kicsit ez majd összébb húzza! vagy jegeld
2/2 anonim válasza:
Allergiás lettél rá. Nem véletlenül kell bőrpróba, mivel a hónaljadon és az arcodon is más vastagságú a bőr. Körömvirág krémmel, vagy valamilyen kamillás nyugtató krémmel kend be. Estig elvileg el kell múlnia. Ha van otthon cetirizen, vagy bármilyen allergia elleni szer, vegyél be egy szemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!