Mit tegyek ha nagyon izzadok?
Figyelt kérdés
Rettentően. Már egykis mozgástól is . Valaki tud erre megoldást?2014. márc. 27. 16:32
1/5 ego-t válasza:
Először is fürödj sokat ...mert elég kellemetlen lehet...másrészt nem tudom hogy milyen testalkatod van de ha husosabb vagy akkor az is lehet a probléma gyökere...tehát kezdj el edzeni mert azis lehet hogy nem mozogsz eleget és nincs hozzászokva a szervezeted ...amint elkezdesz sportolni a szervezeted kiegyensúlyozottabbá fog válni .
2/5 A kérdező kommentje:
nem vagyok kövér de vékony sem, általános testalkatom van
2014. márc. 27. 18:51
3/5 anonim válasza:
Gyenge az állóképességed, edzetlen vagy, erősítsd a kardiovaszkuláris rendszered (Szív és érrendszere)Heti, minimum négy Aerob, majd kettő kardió edzéssel.
Én is anno 30 méter séta után izzadtam mint állat, most meg 14 km-t símán legyaloglok, tempósan és nem izzadok számottevően. Edzz! Ennyi a titok.
4/5 anonim válasza:
Biztos h nem az allokepesseg. Verseny uszo vagyok heti 6 edzes, nem hiszem h edzetlen lennek, meg is a legkisebb mozgastol is izzadok, foleg szarazfoldi edzeseken, ahol kardio is van. Szimplan csak genetika.
5/5 anonim válasza:
ugyan ez a problémám,viszont én minden nap járok edzeni tehát állóképességem van, nem is vagyok duci és nagyon zavar :/ :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!