Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért van az hogy csak a...

Miért van az hogy csak a suliban izzadok és hónaljszagom van?

Figyelt kérdés
amint hazaérek elmúlik a szag is meg az izzadás is.. valaki segítsen
2014. febr. 5. 08:48
 1/8 A kérdező kommentje:
ja és kipróbáltam már minden izzadásgátlót, a solutio antisudoricát is de már az se használ
2014. febr. 5. 08:49
 2/8 anonim válasza:
100%
Hány éves vagy? Lehet csak a hormonok rakoncátlankodnak.Esetleg stressz vagy valaki/valami frusztrál téged a tested pedig igy reagál
2014. febr. 5. 08:57
 3/8 anonim válasza:
100%
Az izzadság szag attól van, hogy a kiizzadt nedvességben megtelepszenek valamilyen baktériumok, és azok tevékenysége okozza a szagot. Tehát ha már valaki leizzadt, akkor a következő mosdásig tuti megmarad a szag. Tehát ha leizzadsz az iskolában, akkor szag nem múlhat el attól, hogy hazamész!
2014. febr. 5. 08:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is ilyen voltam,de VICHY illatmentes deoval elmúlt!
2014. febr. 5. 09:02
 5/8 A kérdező kommentje:
15 , de tényleg így van, amint hazaérek nem lehet már érezni, csak a suliban és egyáltalán nins önbizalmam tőle, ráadásul lány vagyok...
2014. febr. 5. 09:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem a stressz miatt lehet.

Fontos, hogy pamut ruhát hordj, minél jobban szellőzzön. Akkor lesz testszagod, ha az izzadságban elszaporodnak a baktériumok. Ha gyorsan el tud párologni a nedvesség (a szellőző ruha miatt) akkor szinte semmi testszagod nem lesz.

Persze, használj deó-t is illetve az sem árt ha veszel egy lazább illatú parfümöt. Ezek segítenek majd az esetleges szagokon.

Ez azért rossz, mert az ember elkezd agyalni, hogy vajon a környezete érzi e a testszagát. Emiatt még jobban rástresszelsz a dologra ami csak további izzadást okoz. Szóval generálja magát a "rendszer".

2014. febr. 5. 09:10
 7/8 A kérdező kommentje:
használok deót még úgí is érzik a szag, de mikor hazaérek már nem csak a deó illata érzik, parfümöt már nem merek használni nehogy még büdösebb legyek izzadságszag meg parfüm együtt még rosszabb..
2014. febr. 5. 09:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Sportolj többet...
2014. febr. 5. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!