Nagyonnagyon izzadok,13 eves lany vagyok, nem hasznalt a solutio antusudorica. Mit csinaljaaak?
Figyelt kérdés
2013. nov. 8. 16:21
2/9 A kérdező kommentje:
De nem merek... Nem akarom elmondani anyukamnak h izzadok. Egyedul meg tudom csinalni?
2013. nov. 8. 16:31
3/9 anonim válasza:
Első vagyok. Ezt nem kell szégyellned, hiszen nem tehetsz róla! :)
4/9 A kérdező kommentje:
Oke:)) koszonom!!!
2013. nov. 8. 16:39
5/9 anonim válasza:
Ebben a korban a hormonális változások miatt van a fokozott izzadstág, olvasd el ezeket a tanácsokat:
6/9 anonim válasza:
Egy alapos kivizsgálás kellene, főleg hormonálisan... első körben egy mindenre kiterjedő teljes vérképet javaslok...
De ne ijedj meg szerintem pubertás kori cucc
7/9 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat:)) az is jo ha elmegyek borgyogyaszhoz(mert oda nem sokara megyek) es tole megkerdezem h mit gondol? Esetleg o is tud segiteni.
2013. nov. 8. 20:56
8/9 anonim válasza:
Megint az első vagyok. Nyugodtan rákérdezhetsz bőrgyógyásztól is.
9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon koszi a valoszokat!!!!!
2013. nov. 9. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!