Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Izomsérv? Mit lehet vele...

Izomsérv? Mit lehet vele csinálni?

Figyelt kérdés

Nekem is állítólag izomsérv van a jobb lábszáramban. Ha állok, akkor (még) nem vehető észre, csak ha nagyon nézik, egy idő után feltűnik, hogy van egy nagyon kicsi púpocska. Viszont ha leguggolok, akkor teljesen kidudorodik, jól látszik. Nem fáj, csak zavaró, hogy időről-időre jobban látszik, amikor állok...

Mit lehet vele csinálni? Műtét? Volt/van valakinek ilyenje?

Köszi

2009. dec. 17. 13:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nézesd meg több orvossal, öcsémnél volt ilyen, volt aki azt mondta rögtön műtesse meg, inkább elment egy másik szakemberhez, azt mondta,h idővel eltűnik, és így is volt...
2009. dec. 17. 14:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Majd elmegyek más dokikhoz is, de nem hiszem, hogy bármelyik is azt mondanám nekem, hogy el fog tűnni, mivel már vagy 6 éve megvan....
2009. dec. 17. 15:48
 3/6 anonim válasza:

tegnap műtöttek izomsérvvvel! félórás műtét volt, aznap haza is engedtek. ma még vissza kell mennem ellenörzésre v vmi.

bár nekem már pár hete fájt, ha hosszabb ideig gyalogoltam, megeröltettem. ezért mentem dokihoz.

2011. ápr. 5. 11:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Mennyi idő után tűnt el?
2011. júl. 1. 10:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Hali. Nekem lábszáramon van 2 db, ma azt mondta egy tahó orvos, (kb fél percet szánt rám), hogy ne foglalkozzak vele, ha megműtik, rondább lesz. Úgyhogy megyek másik sebészhez (vagy ortopédiára). Viszont az érdekelne, hogy ez romolhat e, vagy később fájhat e. Úgy vettem észre, hogy leguggoltam, és úgy kitüremkedett a sípcsontomtól jobbra, egymás alatt kettő, a felső nagyobb, az alsó kisebb.
2012. máj. 3. 18:04
 6/6 Curtis91 válasza:

2 műtétem volt ebből adódóan..500méter megtétele után alig bírtam menni. Most megint ugyan ez a téma...utána néztem és régebben ajánlották is..

[link]

2013. márc. 5. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!