Hogyan lehet úszni friss piercinggel?
Hát én úgy szoktam úszni, hogy a lábtempóm lazára veszem, azaz lassabb, de így kényelmesebb. Mondjuk háton is elég jól lehet úgy úszni ;)
A tagnusról halovány fogalmam sincs, hogy mit jelent.
Amúgy ha a piercer, aki csinálta, nem tájékoztatott erről, illetve nem adott tájékoztató papírt, kártyát...stb. akkor nem lehet valami profi.
De te gondolom tragust akartál írni, csak megbotlott a nyelved. Nos, szóval arra is igaz, mint a testékszerek nagy részére, hogy egy ideig se strand, se uszoda. Még a normál fülbevalónál is ezt mondják. Két hétig stop! De ha rosszul kezeled a tragust, akkor nagyon lassan gyógyul, és akkor inkább 2-3 hónapig stop. Amikor már gyógyult, bármikor. Ha úszol is vele, akkor annyi baj lehet, hogy begyulladhat (nem 100% hogy be is fog) és akkor nagyon kellemetlen lesz. (Amúgy szoli is kilőve egy ideig...stb)
Ha esetleg szükséged van tanácsadásra ez ügyben, akkor keresd fel a piercered, ha profi, akkor tudnia kell. (de ha itt keresgélsz, itt is sok hasznos választ találhatsz, nem egyszer már én is leírtam.)
Nekem is van tragus piercingem, nekem két hónapot javasolt a piercer, hogy addig ne menjek strandra. Mivel nekem lassan gyógyult, ezért úgy strandoltam két hónap elteltével is, hogy nem tettem a fejem a vízbe. :)
Érdemes betartani amit mondanak, nem véletlen találták ezt ki. :) Gondold el hányan belepisilnek abba a vízbe :P
Ha muszáj menned, akkor vigyél magaddal fertőtlenítőt és rögtön utána kezeld le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!