Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Friss vér amikor vécézek....

Friss vér amikor vécézek. Nagy baj van?

Figyelt kérdés

Kakiltam épp,észrevettem hogy már nem pisilek,de még mindig csepeg valami

Lenéztem..és jesszus..Rengeteg friss vér csepegett belőlem

Van külső aranyerem,de nem az vérzett.

Belül is lenne ? Vagy megrepedt valamim belül ?

Azóta volt hogy csak pisilni mentem,és hát puki után újra véreztem

Most akkor minden alkalom ilyen lesz?

Nagyon megvagyok ijedve..hova tudnék gyorsan elmenni ? Kórházban fogadnak ? Vagy tudomást srm vesznek rólam ? Hisz péntek délután van

Vagy itthon tegyek valamit ? Kenőcsöm Reparon van...

2013. okt. 25. 12:46
 1/8 anonim ***** válasza:

Azonnal orvos.

Ez lehet belső vérzés is, lehet, hogy az aranyered. Honnan jön a vér? A bugyid is véres? (Nem mensturáció?)

2013. okt. 25. 12:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Mindenképpen menj orvoshoz, ez lehet belső is. Teljesen mindegy, milyen nap van, ezzel nem fognak hazaküldeni.
2013. okt. 25. 13:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem számít, hogy péntek délután van, akkor is menj orvoshoz.
2013. okt. 25. 13:15
 4/8 anonim ***** válasza:
menj orvoshoz, ügyelet mindig van!
2013. okt. 25. 13:16
 5/8 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, semmi probléma, nem kell pánikba esni, szerintem csak szimplán egy aranyeres csomó sérült meg. Mindenesetre ezzel a problémával érdemes egy orvost felkeresni, mert megvizsgálni meg kell, van pár komoly betegség (végbélrák) amit ki kell ilyen esetben zárni. Továbbá lehet, hogy az aranyered sebészi megoldást igényel, amit szintén meg kell vizsgálni.

Ez a belsővérzés dolog, amit itt írnak pedig szimplán baromság. A gastrointestinális vérzések a végbelet kivéve emésztett vért tartalmaznak, a tényleges belsővérzés pedig nem jár látható vérzéssel.

2013. okt. 25. 15:22
 6/8 anonim ***** válasza:

4. válaszolónak. Ez így nem igaz.

Az apám vérhigítót kellett, hogy szedjen, és ez volt az első jele a belső vérzésének. :(

2013. okt. 25. 15:42
 7/8 anonim ***** válasza:
6. vagyok. Bocsánat, az 5. válaszolónak címeztem, nem a 4-nek.
2013. okt. 25. 15:42
 8/8 anonim ***** válasza:
én is sokszor véreset vécéztem és nem foglalkoztam vele ennek az lett a következménye hogy kilyukadt a vastagbelem és azonnal meg kellett operálni úgyhogy nem érdemes várni vele!!!ez is belső vérzés volt
2013. okt. 26. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!