Káros szokás az, ha valaki "megtüsszenteti" magát?
ó ba.zmeg... LOL
én már olyat is hallottam hogy valaki azt mondta szerinte a tüsszentés majdnem olyan mint egy orgazmus xD úgyhogy már semmin nem lepődök meg. egyébként nem tudom hogy káros-e, de nekem nem is kellemes.
Nem új keletű a dolog, sőt régen kimondottan divatos volt és az ingert azt a dohány felszippantásával váltották ki (tubákos szelencékből) és valóban a tüsszentés kellemes érzéseket vált ki.
Nyilván a dohány felszippantás egyértelműen káros.
A csikaldózás általi? Háááát ne vagyok orvos de szerintem(!) kevés nem árt, de sok az terhelheti a légjáratott.
Kérdez meg egy pulmológust ha biztos választ akarsz.
Amúgy a tubákolásból ered az "Egészségedre!" kívánság, mert ha úri körökben valakit megkínáltak egy szippantásnyi dohánynal akkor "Egészségedre!" jó kívánsággal adták.
DE hagsúlyozom a dohány felszippantás nagyon káros, mert az or nyálka hártya fokozottaban érzéken y nikotinra és a szaglást is jobban rombolja mint a cigaretta!!!
Férfi és nõ ül egymás mellett a repülõn. Egyszer csak tüsszent a nõ, majd elõvesz egy zsepit, és gyengéden
megtörölgeti a lába közötti területet. A férfi értetlenül néz, azt gondolja, hogy rosszul látott. A nõ pár perc múlva megint tüsszent, megint elővesz egy zsepit, megint megtörli a nevezett területet. A férfi továbbra is meglepetten, csendben figyel, de már alig tudja magát türtõztetni. Pár perc múlva megint tüsszentés, megint törlés....
A pasi már nem bír magával, és megkérdezi:
- Bocsánat, de ön 3-szor tüsszentett, és mindhárom után megtörölte a p-ját. Meg tudná ezt nekem magyarázni?
- Sajnálom, hogy megzavartam ezzel. Tudja, olyan betegségben "szenvedek", hogy valahányszor tüsszentek, orgazmusom van...
- Ooooh, nagyon sajnálom, hogy kellemetlenkedtem. De szed valamit erre a problémára?
- Aha, borsot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!