Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Káros szokás az, ha valaki...

Kovács Pál kérdése:

Káros szokás az, ha valaki "megtüsszenteti" magát?

Figyelt kérdés
Régóta kaptam rá egy olyan szenvedélyre, hogy fogpiszkálóval megcsiklandozom az orrom belsejét, amitől természetesen tüsszentenem kell. Hogy miért? Mert mert szeretek tüsszenteni, nem tudom miért, olyankor olyan kellemes érzés árasztja el az embert. Olyat is olvastam, hogy tüsszentésnél endorfin szabadul fel az agyban. Na szóval arra lennék kíváncsi, hogy a sokszori tüsszentés káros-e?
2009. dec. 17. 02:14
 1/6 anonim ***** válasza:

ó ba.zmeg... LOL

én már olyat is hallottam hogy valaki azt mondta szerinte a tüsszentés majdnem olyan mint egy orgazmus xD úgyhogy már semmin nem lepődök meg. egyébként nem tudom hogy káros-e, de nekem nem is kellemes.

2009. dec. 17. 03:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem új keletű a dolog, sőt régen kimondottan divatos volt és az ingert azt a dohány felszippantásával váltották ki (tubákos szelencékből) és valóban a tüsszentés kellemes érzéseket vált ki.

Nyilván a dohány felszippantás egyértelműen káros.

A csikaldózás általi? Háááát ne vagyok orvos de szerintem(!) kevés nem árt, de sok az terhelheti a légjáratott.

Kérdez meg egy pulmológust ha biztos választ akarsz.

2009. dec. 17. 03:23
 3/6 anonim ***** válasza:
nazális maszturbáció :)
2009. dec. 17. 03:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Amúgy a tubákolásból ered az "Egészségedre!" kívánság, mert ha úri körökben valakit megkínáltak egy szippantásnyi dohánynal akkor "Egészségedre!" jó kívánsággal adták.

DE hagsúlyozom a dohány felszippantás nagyon káros, mert az or nyálka hártya fokozottaban érzéken y nikotinra és a szaglást is jobban rombolja mint a cigaretta!!!

2009. dec. 17. 03:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Férfi és nõ ül egymás mellett a repülõn. Egyszer csak tüsszent a nõ, majd elõvesz egy zsepit, és gyengéden

megtörölgeti a lába közötti területet. A férfi értetlenül néz, azt gondolja, hogy rosszul látott. A nõ pár perc múlva megint tüsszent, megint elővesz egy zsepit, megint megtörli a nevezett területet. A férfi továbbra is meglepetten, csendben figyel, de már alig tudja magát türtõztetni. Pár perc múlva megint tüsszentés, megint törlés....

A pasi már nem bír magával, és megkérdezi:

- Bocsánat, de ön 3-szor tüsszentett, és mindhárom után megtörölte a p-ját. Meg tudná ezt nekem magyarázni?

- Sajnálom, hogy megzavartam ezzel. Tudja, olyan betegségben "szenvedek", hogy valahányszor tüsszentek, orgazmusom van...

- Ooooh, nagyon sajnálom, hogy kellemetlenkedtem. De szed valamit erre a problémára?

- Aha, borsot!

2009. dec. 17. 06:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát nekem biztos nem szabadul fel endorfin. Allergiás vagyok, napi ezer tüsszentés, amit rühellek.
2010. jan. 26. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!