Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mikor lesz vége a h1n1-nek?

Mikor lesz vége a h1n1-nek?

Figyelt kérdés
2009. dec. 16. 15:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Mi a picát kell már megint üzletet szimatolni mindenben. Nem mindegy hol lopnak meg minket. Sz-ok rá, mindenért adót fizetek, mindenért fizetek, qrvára nem érdekel, már hogy ezen is lehúznak.

Aki nem oltatja be magát, annak tök mindegy, mert nem áldoz rá, aki meg igen, annak nem tartották a fejéhez a fegyvert, hanem önkéntesen vállata.

2009. dec. 16. 16:13
 12/22 anonim ***** válasza:
Azért arra kíváncsi lennék, hogy sima mezei influenzában hányan halnak meg évente, és ebben a h1n1ben.
2009. dec. 16. 16:14
 13/22 anonim ***** válasza:

16:14

semmivel sem többen nem halnak meg a h1n1-ben,mint a sima influenzában, csak most minden esetet erre fognak...

megy a nép ijesztgetése, pánikoltatása, hogy vegyék a vakcinájukat.

2009. dec. 16. 16:15
 14/22 anonim ***** válasza:
Soha!!!!Olyan jó ez a H1N1:)))
2009. dec. 16. 16:27
 15/22 anonim ***** válasza:

Semmi sincs ingyen... a gyógyszergyártó nem jótékonysági intézmény.

Amúgy én is ezt akartam írni, hogy remélhetőleg a keményebb hidegben lelassul a terjedés, aztán ki tudja mit mutálódik majd unalmában ... Szegény Malacka.

2009. dec. 16. 16:33
 16/22 anonim válasza:

16:14

valószínűleg nem többen, a hangsúly inkább azon van, hogy akik a sima influenza szövődményeibe halnak bele azok leginkább ugye idősebbek és/vagy nagyon betegek, a h1n1 meg betámadja a fiatalabb korosztályt is. akinek meg nincs szerencséje, az a végén szembe találhatja magát egy vérzéses tüdőgyulladással

2009. dec. 16. 16:34
 17/22 anonim ***** válasza:

16:34

Ha biztosak az oltás minőségében, tegyék kötelezővé a 3-18 évesek között.(Akkor azzal vállalják is a felelősséget érte.)

De minek 6 milliót megrendelni? Hol van itt 6 millió gyerek?

2009. dec. 16. 16:45
 18/22 anonim ***** válasza:
Eddig volt egyáltalán..? nemtudom,hol ez a nagy járvány amiről beszélnek? én összesen 1 embert ismerek aki mostanában influenzás volt,aztán a fene se tudja hogy pontosan milyen influenza volt,szezonális vagy h1n1..
2009. dec. 16. 17:25
 19/22 anonim ***** válasza:
Ez a háegyenegy egy kitalált valami. Nem létezik ez a vírus. Megint csak a nép lehúzása, semmi más.
2009. dec. 16. 19:48
 20/22 Kovács Pál válasza:
54%

Nem tudom mi korbácsolta fel a kedélyeket ennyire az oltás ellen. Nagy részük ingyenes, én sem fizettem érte (orvostanhallgató vagyok). Viszont aggasztó az emberek ennyire negatív hozzáállása. Tény, hogy a gyógyszergyártók sokat keresnek rajta, tehát istenem, ők ebből profitálnak. Kenyeret se vegyünk, mert a pékek ár felett adják a kenyeret? Amúgy sem egy olcsó vagy éppen könnyű mulatság egy ilyen oltóanyag előállítása. És igenis fontos lenne, hogy mindenki beoltassa magát, mert természetesen túl lehet élni egy fertőzést, de addigra a vírus már bejutott az ember szervezetébe, és akár évek múlva is káros lehet. A vírusok dns kódtöredékek, amik beépülnek a sejtjeink dns-be, és átírják a genetikai kódunkat arra, hogy a vírust sokszorosítsa. Ez a vírus különösen agresszív abból a szempontból is, hogy úgy elcseszheti egy sejt dns-ét, hogy 10 év múlva akár rákos sejt is lehet. Nem biztos, hogy jól magyaráztam, nekem a gyógyszerész nagybátyám mondta el, de nem biztos, hogy jól emlékszem. A lényeg, hogy a fertőzést kell megelőzni, mert a vírus később is galibát okozhat, nem csak náthát.

Meg aztán felmerült az is, hogy veszélyes az oltóanyag, mert elölt vírusokat használnak, és meg lehet tőle betegedni. Kérem szépen, ne legyünk hülyék! Vírust nem lehet elölni, mert eleve nem is él! A vírusok nem élőlények, közel sincsenek olyan kifinomult lények, mint mondjuk egy baktérium. Egy vírust nem lehet elölni, mert eleve nem is mutat életjelenségeket. Az oltóanyag nem más, mint a vírus antigénje, amelyet később az immunrendszerünk képes felismerni, így valamelyest ellenállóvá képes tenni a vírussal szemben.

Ennyit akartam mondani. Cső!

2009. dec. 17. 02:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!