Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon magas vagyok. Egyszerűe...

Nagyon magas vagyok. Egyszerűen utálom (? )

Figyelt kérdés

13 éves lány (!!!) vagyok és 175 cm :( Annyira utálom, mert minden barátom eltörpül mellettem. Néha piszkálnak is miatta. Engem nagyon zavar. Bármit megtennék azért hogy egy kicsit kisebb legyek :'(

Szerintetek még fogok nőni? Én nem akarok többet nőni :'( Ezt nem lehet elmondani, hogy mennyire rossz...

2014. márc. 20. 20:40
 1/8 anonim válasza:
100%
Szia,ne foglalkozz mások véleményével, szerintem megfelelő. :)
2014. márc. 20. 20:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 180 vagyok :) 14 évesen lettem annyi, de utána szerencsére nem nőttem tovább. Lesz ez jobb is :)
2014. márc. 20. 20:50
 3/8 anonim válasza:
100%

Én 14 évesen voltam 174, jelenleg 176 vagyok. Mindig is imádtam kitűnni a tömegből, élevzd te is, hogy kivételesen magas vagy :)

18/L

2014. márc. 20. 20:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, idővel körülötted is felnőnek az emberek, annyira nem lesz feltűnő. A kereszttestvérem 183 centi és 43-as lába van, neki azért nehezebb az élete :D
2014. márc. 20. 20:56
 5/8 anonim ***** válasza:
63%

Örülj neki, hogy már most királynői magasságod van!

Húgom is ennyi idősen kb. 175 cm volt már, 180 cm-esre nőtt, ma csinos férjezett 32 éves nő.

Középiskolás korának elején alacsony barátnői bedumálták neki, hogy ez mekkora hátrány, egy ideig kevés magas srác volt a baráti körében is, sokszor kifakadt otthon sírva szüleimnek, hogy milyen szerencsétlen, nem mert magassarkú hordani. Aztán az első normális 190 cm körüli barátja helyrerakta a lelkét és az önbizalmát, mondta neki hogy ne törődjön a törpe barátnőivel, sőt hordjon magassarkút!

Húgom 25 éves kora óta középvezető, ő maga is elismeri hogy ebben sokat segített neki megjelenése is, egy magas nőt férfiak is jobban elfogadnak főnöküknek, mint egy kis ...dugaszt.

2014. márc. 20. 21:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Menj sportolni kézilabda, esetleg kosár. Hidd el ,utána irigykedni fognak csak. Kevés szerencsével, kis szorgalommal, Te lehetsz a favorit.
2014. márc. 20. 21:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Örülj neki, hogy magas vagy :) ez jó dolog.

Én 178 centi vagyok és régen szintén utáltam. De ma már inkább kérnék még 10 centit.

Jó magasnak lenni, nem kell felnézni másokra, és a férfiak sem néznek annyira prédának, áldozatnak.

Biztonságérzetet ad, és nem valószínű, hogy sokat fogsz még nőni :)

2014. márc. 21. 01:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Akik piszkálnak, azokkal ne foglalkozz, mert magukat minősítik ha olyan dolog miatt szekálnak amiről nem tehetsz!
2014. márc. 21. 05:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!