Minél többen írjatok akik tudnak a terhességről elég sok mindent? Az vagyok vagy csak beteg?
Az egész december 12.-én történt, lefeküdtem a barátommal, óvszerrel védekeztünk, nem szakadt ki, mielőtt elment volna, mindig kiveszi, nem ez az az első szex.
Teltek a napok, igazából vártam hogy megjöjjön már, mert mindig van bennem egy kis félelem, nagyon fájt a hasam, mintha hányingerem lett volna közben , ami mindig átment böfögésbe !
( nyáron ugyan ez volt, mikor először szexeltünk késett a menstruációm, de előtte is nagyon hányingerem volt, és csak böfögni tudtam)
Január 1-jén kimentem a tűzijátékra, leültem egy hideg padra, kb 1 órát ülhettem ott .. de ami érdekes hogy január 1 előtt is rosszul voltam, így nem tudom megmagyarázni mi lehet ez.
Gondolom itt felfázhattam, mert rá 3-4 napra rettenetesen elkezdett fájni a gerincem mellett jobb, bal oldalon a vesém.
jött megint a hányinger a pöfögéssel, szédülés, majdnem minden napos fejfájás. napokig sírtam, hogy nem lehetek terhes ez egyszerűen lehetetlen , vettem 2 tesztet a barátnőmmel, szinte biztos voltam benne hogy az vagyok a tűnetek miatt !
A teszt negatív ! menstruációm megjött .. 6 nap késéssel.
elmúlt a mestruáció, de még mindig nagyon rosszul voltam, egyik reggel megcsináltam a 2. tesztet hogy ha már megvan megcsinálom, meg reggeli vízeletből pontosabb, szintén negatív lett.
a tünetek folyamatosan megvoltak, hozzá jött has égés, jobb oldali hasi szúrás, székrekedés, de több hasmenés a mai napig.
megjött a 2. mestruációm is, de a tünetek csak megvoltak, a neten pedig olvastam hogy vannak akik terhesen is menstruálnak, kétségbeestem, vettem még egy tesztet, de másfajtát ami szintén negatív lett.
3. mestruáció is megjött..
anya furcsálta a vese tájékán a fájdalmam, nagy szégyenemre egy tesztet nyomott a kezembe ami megint negatív lett.
eddig mindig megjött a menstruációm, és 4 negatív tesztet csináltam.
most kellene 15 hetesnek lennem, de nincs hasam, rendesen be tudom nyomni/húzni a hasam, de szerintem fel vagyok puffadva mert olyan teltség érzetem van.
lassan 1 hete pedig olyan mintha mozogna valami a hasban, mintha a buborékok puffogatnának.
nem értem, valaki segítsen már ez lehetetlen. van valami aminek hasonlóak a tűnetei mint a terhességnek ?
valaki megnyugtatna, 3 honapja minden nap sírok, és nem értem
egy 18 éves lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!