Mért kattoghat az állkapcsom?
Figyelt kérdés
ha egy kicsit nyitom ki a számat (pl:. eszem) akkor a bal oldal egyfolytába kattan egyet, de ha beszélek még akkor is.
ha nagyobra kinyitom a szám (pl:. ásítok) akkor a jobb oldal is kikattan.
ha becsukom visszamegy a helyére de borzasztó idegesítő... hallotam fogcsikorgatásról meg egyebekről de mi okozhatja még?
2009. dec. 15. 22:00
1/5 anonim válasza:
Nekem is kattog az állkapcsom, és sokáig nem tudtam, hogy mitől. Nos mivel nem csikorgatom a fogaim éjjel (ezt onnan tudom, hogy a párom éjjelente jár haza a munkából, és még sosem hallotta) utánanéztem mi okozhatja még, és azt találtam, hogy a rosszul tömött fog...nos esetemben valószínűleg így van, mert egy éve mentünk ki Angliába, és volt 2 rossz fogam amit betömött a doki, és kb azóta van ez.
2/5 anonim válasza:
Nekem akkor kattog, ha így oldalra mozgatom gondolom érted hogy értem...:) Nemis kattog, hanem a fülemnél, ahol kapcsolódik az álkapcsom, ott olyan hangja van, mintha csiszolódna...szaval mintha homokszemcséket egymáshoz dörzsölnénk... nem tudom mitpl van, de lehet ugyan olyan, mintha a könyököd, térded kattogna...
3/5 A kérdező kommentje:
értem.
nekem nincs tömött fogam meg ilyesmik szóval nekem az nem lehet az ok.
azt hogy csikorgatom az lehet mivel nekem nincs párom hogy megmondja szóval nemtudom.
bár azt mondják ha jön a fog akkor is lehet kattognia.
nektek mióta van ez a problémátok?
2009. dec. 15. 22:22
4/5 anonim válasza:
első vagyok, egy éve. szerintem csináltatok majd ilyen harapásemelő sínt, amit éjszakára kell hordani. állítólag az helyrerakja a dolgokat. csak nem túl olcsó.
5/5 anonim válasza:
Én most tudtam meg, hogy attól is lehet ha az első és a felső állkapcsod nem egymáshoz való. Nekem valóban ez a probléma, mert a fogaim se passzolnak össze. Az alsó és a felső fogsorom teljesen más! Nem tudom mitől, egyszerűen ilyen lett. Nem tudom mit lehet ezzel tenni utólag, fogorvost, orvost lehet megkérdezni, lehet még fogszabályzó vagy valami segíthet, de van amikor nem tesznek semmit. Nekem is kattog néha, idegesítő, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!