Nem tudom hogy csak az univerzum tréfál velem vagy máshol is a gyógyszertárakban nők szolgálnak ki?
Figyelt kérdés
Akármelyik gyógyszertárba megyek be mindig nő a kiszolgáló, és elég ciki nekik elpanaszolni a problémámat, legyen szó a herémen keletkezett pirosodásról, ami a sok séta következménye, vagy ha csak simán óvszert akarok venni... Miért csak nők vannak a gyógyszertárakban?2014. márc. 18. 21:06
1/4 anonim válasza:
Én már találkoztam férfi gyógyszertári asszisztenssel. Elég fura volt elsőre, egy tetkós, vagány kinézetű srác szolgált ki. :) :)
2/4 anonim válasza:
Ez valóban így igaz, az asszisztensek szinte 99%-ban nők. A gyógyszerészdoktorok között viszont elég sok férfi van, csak őket azért nem látod mert vagy ő a patikavezető vagy a laborban dolgozik.
3/4 anonim válasza:
Valóban úgy tűnik, hogy egy alapvetően nőies szakma.
Mifelénk azért két gyógyszertár is van, ahol férfi is dolgozik.
Mondjuk óvszert vehetsz a közértben is. Bár a pénztáros ott is nő.
A bőrproblémákat meg megbeszélheted a bőrgyógyászoddal is. Bár az is egy nőies szakma. :)
Szóval ez egy csapda. Túl kell lépni a szégyellősségen, sajnos más megoldás nincs.
4/4 anonim válasza:
nálunk is van férfi patikus, sajnos nem olyan típus, mint amit az 1. írt. akkor lehet, gyakrabban járnék:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!