Milyen vércsoportú lehet édesapám és kiadhat vért nekem ha én O rh negatív vércsoportú vagyok?
Figyelt kérdés
Édesanyámnak és mind a 4 testvéremnek – még lányikertestvéremnek is – a vércsoportja: O rh pozitív.
Egyedül édesapámat nem tudjuk, hogy milyen vércsoportú. Ebből az információból amit itt leírtam milyen lehet és milyen nem lehet?
A másik kérdésem pedig, hogy kiadhat vért nekem?
Köszönöm.
2014. márc. 18. 13:12
11/13 anonim válasza:
Ez is öröklött dolog tehát ugyanúgy nem fog változni soha ahogy barna szemüből nem lesz kék szemű. (kontaktlencsevel max)
12/13 anonim válasza:
Ma csak csoportazonos vért adnak. Valami nagyon nagy katasztrófának kellene történnie, hogy szóba jöhessen a nem csoportazonos vér.
13/13 anonim válasza:
Tehát édesanyád 0 Rh pozitív
A tiéd: 0 Rh negatív
Ebben az esetben édesapád lehet A, B vagy 0 vércsoportú.
Rh tekintetében lehet pozitív és negatív is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!