B RH + os embernek adhatok vért? én 0 Rh negatív vagyok
Ha csak lehetőség van rá, csoportazonos vért adnak a rászorulónak. Elmehetsz vért adni a véradóba, az jól jön mindig. De kifejezetten a kisbabának Te nem adhatsz. A levett vért alaposan átvizsgálják, és ha minden rendben, majd valaki megkapja.
Arra van lehetőség, hogy megnevezel egy személyt, aki épp vérre vár, ebben az esetben őt előre veszik a várólistán, ha van.
Én rendszeresen adok vért, és nekem is volt olyan, hogy szólt a nővérke, hogy aláírnék-e ilyen papírt valaki nevére. Ott mondták, hogy ez így megy.
hát ez furi..kaptam egy üzit és szeretnék segíteni..az üzi ez lenne: FIGYELEM!!!!!
RITKA VÉR KELLENE!!!
Ha nem tudsz segíteni, akkor legalább KÜLDD
TOVÁBB,KÉRLEK!
B RH pozitív jótevők segítségére vár egy 29. hétre
született kritikus állapotú kisfiú!
06-30-376-01-52
először is csak akkor kaphat tőled vért, ha nem találnak neki B rh+ embert. utána jöhet a 0 rh+ vagy -.
viszont a te kisbabádról van szó, akkor nem volt rh összeférhetetlenség?
kedves kérdező, nagyon kedves és önzetlen vagy, de a körlevél egy évek óta terjedő hoax, azaz kacsa. hülyeség.
ha vért adsz, akkor azzal persze helyesen cselekedsz, de hidd el, hogy nem egy B Rh+ fog neked lánclevelet küldözgetni, ugyanis ez nem ritka, hanem pont ellenkezőleg, a leggyakoribb vércsoport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!