Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A benőtt körmöt kivágtam, de...

A benőtt körmöt kivágtam, de beszakadhatott és begyulladt, mit tegyek? Részletek lent!

Figyelt kérdés

Voltam vele sebésznél,előszőr kaptam rá gyull.csökkentő krémet...ennek ellenére is gennyes volt és begyulladt,nem beszélve arról,hogy fáj.

Ma mentem vissza,és mondta,hogy nem néz ki rosszul,mivel most tél van,azt mondta ha tudok várhatnék vele tavaszig,mert most semmiképp nem tudnék nyitott lábbelit viselni.Mit tegyek?Eléggé fáj,hiába kamillázom,suliba járok,ilyen lábbal akkor hogyan tudnék?Menny idő alatt gyógyul meg?

2009. dec. 15. 17:59
 1/6 anonim ***** válasza:
figyelj nem bántásból mondom de ha harmadszorra kérdezed meg sem fognak rá jobb válaszokat adni mint először nem gondolod? különben sem szeretik itt sokan az ismétlődő kérdéseket...
2009. dec. 15. 18:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Másodjára tettem fel,de nem ugyanaz,mivel történt ma még egy két dolog,a lényeges kérdést a végén van....
2009. dec. 15. 18:06
 3/6 anonim ***** válasza:
tudom hogy másodjára de írtam ha felteszed akár harmadjára sem várhatóak jobb válaszok valszeg. ha már kicsit változott közben a szitu jogosan kiírhatod
2009. dec. 15. 18:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha begyulladt, vagy beleszakadt akkor nincs mese ki kell végni 15 perc alatt megcsinálják utána 1-2 napig fájni fog. most kellene megcsináltattni és nyárra szebb lesz.
2009. dec. 15. 18:14
 5/6 anonim ***** válasza:
ja és ez ilyen kis műtét, szúrit adnak a lábújjadba.. és kiszedik a begyulladt köröm részt. de van lézeres műtét is.. ott nem vágják ki. szerintem menjél el és csináltasd meg nem lesz jobb.
2009. dec. 15. 18:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem sokszor vágták ki , mert folyton benőtt, fél évente jártam vele sebészhez, mert addigra mindig visszanőtt, és ugyanúgy befelé.

Télen is mentem, akkor is leszedte, muszáj volt, mert csak rosszabb lesz, és fájni is jobban fog, szóval én nem halogatnám, hiába nem tudsz nyitott cipőbe járni.

Jön a téli szünet, tudom, hogy így nem lesz olyan élvezhető, de most elmész , akkor januárra már tudsz lépkedni zárt cipőbe is.

Tényleg nem halogatnám, mert nagyon megjárhatod, de te tudod. Tapasztalatból mondom.

Mondjuk így látatlanban nem tudom neked mennyire súlyos, mennyire befelé nő.

Mindenesetre te ne piszkáld, csak a doki.

Jobbulást.

2009. dec. 15. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!