Hány éves kortól lehet vízipipát venni?
Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 16:09
11/19 anonim válasza:
baromság, ne higgyél senkinek bárkinek kiadhatják!!!!
csak az alkoholt és a dohánytermékeket nem.
12/19 anonim válasza:
láazán kiadják mindenhol a vp dohányt gondolkodás nélkül pl ma a sultánba dohányt lehet 21 vagy igen oks aak sieess oks rendeben lazán eg veszed ma is vettem cigit tegnap is piát pénteken lazán mindentmegveszek xD
14/19 anonim válasza:
A vizipipát és a vizipipa szenet az kiadják de a dohányárut azt nem adhatják ki de persze vannak olyan helyek ahol kiadják :)
15/19 anonim válasza:
itt nálunk(Esztergom)nincs korhatár semmilyen részére és magára a vízipipára sem
16/19 anonim válasza:
14 vagyok :) és kiadták a vizipipát, sőt a dohányt is ..
17/19 anonim válasza:
bárkit kiszolgálnak, szerintem még egy 5évest is.én 14 vagyok és szemrebbenés nélkül kiadják, sőt még mondja is hogy szerinte melyik dohány a jobb...
18/19 anonim válasza:
Úrsiten ennyi gyökeret.A vizipipát 5 évesnek is kikell hogy adják.Az nem dohánytermék.
Ez kb olyan amit mondtak egyesek mintha 14 évesnek nem adnák ki a cigi töltőt vagy a hüvelyt.
Jogilag dohányt nem adnak ki 18 év alatt de eddig még csak 1 helyen tartották be ahol én jártam.
19/19 anonim válasza:
A vizipipa ajándék v dísztárgy azt mindenki vehet csak dohányt nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!