Mit lehet gyomorsav ellen tenni?
Figyelt kérdés
túl sok a gyomorsavam,mit csináljak? és néha keverem az éhségérzettel és sokat eszek..:S2009. dec. 14. 21:29
1/5 anonim válasza:
Igyál sok vizet, buborék nélkül. (Egyébként sokszor a zsénsavas italok - a szóda is - okozhat gyomorsavtúltengést.)
2/5 anonim válasza:
gasztroenterológiára menj el!
Én is így voltam nagyon sokáig! Végül már felállni nem tudtam a székből, annyira mart a sav. Beküldtek gyomortükrözésre, ami egyébként pont ma volt. Kiderült, hogy teli van epével a gyomrom, és ez miatt rekeszizom sérvet kaptam. Menj el orvoshoz, hidd el jobban jársz.
3/5 anonim válasza:
előzőnek... ne riogasd már!
Vannak vény nélkül is kapható savlekötők, talán ezzel érdemes kezdeni. Szerezz be ilyet gyógyszertárban.( pl. Maalox)
Természetes megoldás ha lúgos dolgokat fogyasztasz, pl tej. Neten, ha rákeresel a " Reflux" kifejezésre sok hasznos dolgot írnak, hogy lehet egy kicsit segíteni a problémám mindenféle gyógyszer nélkül.
Ha így nem oldódik meg, akkor orvos...
4/5 anonim válasza:
aloe vera ivólé, és elmúlik örökre tuti!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi,apámnak is gondja van ezzel ő mondta ,hiogy örökletes:S
2009. dec. 15. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!