Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha marja a gyomorsav a gyomrom...

Ha marja a gyomorsav a gyomrom és emiatt sokat eszem és hízom, akkor az evés helyett mit tudnék tenni, van olyan készítmény, ami jó?

Figyelt kérdés
2008. febr. 14. 12:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én szintén igy vagyok,csak mellette sokat mozgok.Háztartási keksz,popkorn,vagy nekem a SAMARIN savlekötö beválik nadjábol(patikába,gy.növ.boltba kaphato)kismamák fogyaszthatják,más ötletem nincsen,bár én ma megyek homeopátiás orvoshoz aki ir ki savlekötöt,ami kismamáknak is jo.25 hetes kismama.
2008. febr. 14. 12:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem is kell bevennem majdnem minden nap 1 vagy 2 savlekötőt, mert sokszor van gyomorsavam, és iszonyat rossz. Kérdeztem az orvosom, és azt mondta ilyenkor bevehetek Rennie-t, nekem bevált. De kereshetsz homeopátiás készítményt is. Egyébként ha a patikában megkérdezed ott biztosan tudnak segíteni.

28 hetes kismami

2008. febr. 14. 12:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én a kétszersültet tudnám ajánlani, jobb mint a háztartási keksz.
2008. febr. 14. 12:42
 4/6 anonim válasza:
100%

Szia! Én egy pár korty tejet szoktam inni, attól elmúlik a lúgos hatása miatt. Ha nagyon erősen ég, akkor mondjuk csak enyhíti, de próbáld ki, hátha segít!

Jó egészséget kívánok nektek!

Egy 34. hetes kismama

2008. febr. 14. 13:27
 5/6 anonim ***** válasza:

A tej jó, ha bírod, és a száraz kaja mindnképp. Ha fáj a gyomrod, egyél többször keveset, 2 óránként pár falatot, hogy mindig legyen valami a gyomrodban. Ehetsz puffasztott búzát-rizst, azt lehet enni, száraz, szívja a savat és nem hízlal:-)

És tapasztald ki, mely étel okoz különösen sok savat, és kerüld:-)

Ja, és Rennie-t lehet enni

2008. febr. 14. 14:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia lehet kapni eleg sok helyen zabkorpa tablettat semmi ize nincs termeszetes keszitmeny nem karos a babara egy pohar tejjel ha beveszed nagyon jo tud lenni mert darabjaira esik szet a gyomorba,beledagad es lekoti a savat!

nekem nagyon bevalt! lehet kapni : rossmanban ,patikaban tescoban ,tok jo !

probald ki nekem bevalt.

2008. febr. 15. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!