Ha marja a gyomorsav a gyomrom és emiatt sokat eszem és hízom, akkor az evés helyett mit tudnék tenni, van olyan készítmény, ami jó?
Szia!
Nekem is kell bevennem majdnem minden nap 1 vagy 2 savlekötőt, mert sokszor van gyomorsavam, és iszonyat rossz. Kérdeztem az orvosom, és azt mondta ilyenkor bevehetek Rennie-t, nekem bevált. De kereshetsz homeopátiás készítményt is. Egyébként ha a patikában megkérdezed ott biztosan tudnak segíteni.
28 hetes kismami
Szia! Én egy pár korty tejet szoktam inni, attól elmúlik a lúgos hatása miatt. Ha nagyon erősen ég, akkor mondjuk csak enyhíti, de próbáld ki, hátha segít!
Jó egészséget kívánok nektek!
Egy 34. hetes kismama
A tej jó, ha bírod, és a száraz kaja mindnképp. Ha fáj a gyomrod, egyél többször keveset, 2 óránként pár falatot, hogy mindig legyen valami a gyomrodban. Ehetsz puffasztott búzát-rizst, azt lehet enni, száraz, szívja a savat és nem hízlal:-)
És tapasztald ki, mely étel okoz különösen sok savat, és kerüld:-)
Ja, és Rennie-t lehet enni
Szia lehet kapni eleg sok helyen zabkorpa tablettat semmi ize nincs termeszetes keszitmeny nem karos a babara egy pohar tejjel ha beveszed nagyon jo tud lenni mert darabjaira esik szet a gyomorba,beledagad es lekoti a savat!
nekem nagyon bevalt! lehet kapni : rossmanban ,patikaban tescoban ,tok jo !
probald ki nekem bevalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!