Miért van a köhintésem után mellékzönge?
A szmog, vagy enyhe reflux vagy stressz (orvosok is ezt mondják de logikusan is hangzik) miatt állandó váladék van az arcüregemben, garatfalamon, gégémen.
Gyógyszer nem kell, de ennyire nem is szednék. Az orromat öblítem Salvus gyógyvízzel rendszeresen, az segít.
Szóval sokat krákogok fentiek miatt.
Néha lejjebbről érzem a kaparást, h valami a gégém alá, a légcsövembe került. Ekkor köhinteni szoktam egyet-egyet.
Csakhogy a köhintésemnek van egy fura mellékzöngéje, már mondták, hogy mintha fulladnék. Sőt, kb bármikor köhintek, ott az a mellékzönge. És tényleg másokat kb. akkor szoktam hallani így köhögni, mikor félrenyeltek vagy ha erős dohányosok, stb.
Ilyen sípolás-zúgás szerű mellékzönge.
Nem nehéz olyankor a légzésem, se a ki-se a belégzés.
Mondjuk szándékosan "elhúzom" a köhögést, hogy az a pici slejm kijöjjön (nem is mindig van olyankor, csak túlzottan figyelek unalmamban :D )
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!