Mi hatásos aranyérre?
Bőven fogyassz rostos ételt, hogy könnyebben legyen székleted. Ne erőlködj!
Jó a Reparon kúp és kenőcs, vagy az Aurobin kenőcs.
Ha nagyon fáj, egy kis jeget is tehetsz rá.
elsősorban sok rost fogyasztása, hogy segítsen a mindennapi székletürítéshez. ez a legfontosabb! rendezni, hogy ne szoruljon be több napra!
azután a kamilla helyett én körömvirágot javasolnék, mert a kamilla allergizálhat, a körömvirág nem valószínű.
gyógyszertári készítményeket nem ismerem, abban nem tudok mit javasolni. jobbulást!
:)
AKTÍV BALZSAM kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaz és kiváló érregeneráló hatása van.
Aranyér esetén hatékony a gyulladáseloszlató, fájdalomcsillapító hatása. Legtöbb esetben 2-4 hét után teljesen visszahúzódik és a műtét elkerülhető. Alapvető a megmosott felület legalább reggel-este történő keze-
lése.Fontos:a balzsam feljuttatása a záróizomzat fölé, mivel a panaszokat elsősorban a belső aranyerek okozzák! Rendszeres használat meghozza az eredményt.
Ára: 3990 Ft Megrendelhető : gabooo11@citromail.hu
A Bionet aktív balzsam valójában jó cucc. és a 3900 huf is jó ár érte.
Viszont nekem az egész világon semmi sem segített, 2005 óta szenvedtem. Persze nem mindig, néha elmúlt, de csak 1-3 hét, és utána megint... A doki 3.fázisú (a 4ből) aranyeret diagnosztizált (2010 február). 2010 márciusban áttértem egy kenyérmentes diétára és láss csodát, először hosszú évek óta hónapokon át semmi bajom. Azóta nem eszek kenyeret, csak kovásztalan kenyeret eszek (pászkát/maceszt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!