Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi hatásos aranyérre?

Mi hatásos aranyérre?

Figyelt kérdés
2007. okt. 12. 20:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
A gyógyszertárban kaphatók különböző kenőcsök, ezzel próbálkozzál. Ezen kívül kamillás ülőfürdő, nedves toalett papír használata...
2007. okt. 13. 07:26
 2/11 anonim ***** válasza:
97%
A HEMORID kenőcsöt nagyon tudom ajánlani!szülés után használtam és 2 hét alatt teljesen elmúlt.
2007. okt. 13. 14:37
 3/11 anonim ***** válasza:
96%

Bőven fogyassz rostos ételt, hogy könnyebben legyen székleted. Ne erőlködj!

Jó a Reparon kúp és kenőcs, vagy az Aurobin kenőcs.

Ha nagyon fáj, egy kis jeget is tehetsz rá.

2007. okt. 13. 21:51
 4/11 anonim ***** válasza:
96%

elsősorban sok rost fogyasztása, hogy segítsen a mindennapi székletürítéshez. ez a legfontosabb! rendezni, hogy ne szoruljon be több napra!

azután a kamilla helyett én körömvirágot javasolnék, mert a kamilla allergizálhat, a körömvirág nem valószínű.

gyógyszertári készítményeket nem ismerem, abban nem tudok mit javasolni. jobbulást!

:)

2007. okt. 24. 20:20
 5/11 anonim válasza:
96%
Nekem a Mastu kúp és kenőcs vált be. Pár nap alatt helyre hozott.
2007. okt. 28. 15:33
 6/11 anonim válasza:
94%
A kezelés attól függ, milyen tüneti fázisban tart éppen az aranyér, milyen régóta, ill. melyik fajtája (külső v. belső)hányadszor van. Ehhez kell alkalmazkodni, mert pl. hiába írják a kismamák, hogy nekem ez vagy az a tuti kenőcs gyorsan eltüntette, sokaknál ezek már rég nem hatnak semmit, csak fölösleges pénzkidobás, immunis rá a szervezet. Tehát nem lehet általánosítani, hogy egy szer mindenkinek mindig jó. A már kifejlettebb aranyér gyógyításához szerintem egyszerre van szükség életmódváltásra (no stressz, no pia, no fűszeres-zsíros kaja, no falás, no hidegen ülés, no erőlködés, emelés, helyette állandó mosakodás "ott", sportolás, folyadék, rostok fogyasztása)és kezelésre (legfontosabb, hogy ne féljünk orvoshoz menni; aztán az említett kenőcsök - Mastu, Hemorid, Reparon, Hemoclin stb., kúpok, gyógyfüves fürdők, dethralex tabletta).
2009. febr. 17. 18:13
 7/11 anonim ***** válasza:
27%
Én most használtam MAstu s-t..háát....Eleinte igy kicsit vérzett azért kezdtem használni...Már nem vérzik, csak nagyon nagyon ritkán, pöttyözve..és kicsit vissza is húzódott, de nem túl jó. Áttérek másikra. Azaz a MAstu nemjó.
2009. máj. 17. 19:22
 8/11 anonim válasza:
0%

AKTÍV BALZSAM kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaz és kiváló érregeneráló hatása van.

Aranyér esetén hatékony a gyulladáseloszlató, fájdalomcsillapító hatása. Legtöbb esetben 2-4 hét után teljesen visszahúzódik és a műtét elkerülhető. Alapvető a megmosott felület legalább reggel-este történő keze-

lése.Fontos:a balzsam feljuttatása a záróizomzat fölé, mivel a panaszokat elsősorban a belső aranyerek okozzák! Rendszeres használat meghozza az eredményt.

Ára: 3990 Ft Megrendelhető : gabooo11@citromail.hu

2009. szept. 4. 19:35
 9/11 anonim válasza:
Nálunk a winalite anionos gyógybetét vált nagyon be. [link]
2010. márc. 14. 12:08
 10/11 anonim válasza:
73%

A Bionet aktív balzsam valójában jó cucc. és a 3900 huf is jó ár érte.

Viszont nekem az egész világon semmi sem segített, 2005 óta szenvedtem. Persze nem mindig, néha elmúlt, de csak 1-3 hét, és utána megint... A doki 3.fázisú (a 4ből) aranyeret diagnosztizált (2010 február). 2010 márciusban áttértem egy kenyérmentes diétára és láss csodát, először hosszú évek óta hónapokon át semmi bajom. Azóta nem eszek kenyeret, csak kovásztalan kenyeret eszek (pászkát/maceszt).

2010. máj. 20. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!