Ha rákos voltam/vagyok akkor kaphatok 90 százalékos kedvezményt az utazásra? És ezt hol lehet megigényelni?
Figyelt kérdés
2014. márc. 12. 16:13
1/4 anonim válasza:
én ugy tudom, hogy tartós betegségnél, ill családban 1 szülő halála után kap a nappali tagozatos gyerek és az özvegy. Mi a Nyugdíjfolyósítótól kapjuk a kedvezményes papirt. de ha sokat utazol 90%al akkor 2hét alatt elfogy a kedvezmény. nekem legalábbis ilyen van
2/4 anonim válasza:
Ha leszázalékolnak vagy rehab. járadékos vagy automatikusan kapod.
3/4 anonim válasza:
Ha rákos voltam/vagyok (előbb döntsd el, hogy jelenleg melyik stádiumban vagy.)
Egyébként erre betegség típusra (BNO kód?) alapból nincs semmilyen %-os, korlátlan utazási kedvezmény.
Ellenben annyi lehet, hogy a közösségi járműveken, (vonat, busz stb.) ingyenes utazási lehetőséget biztosítanak, de csak a lakóhelytől a gyógyintézeti kezelésre utazáskor.
(egyébként, áruld már el, hogy melyik rokkantsági csoportba lettél besorolva ezen betegséged okán?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!