Hogyan tudom megigényelni a gyermekvédelmi kedvezményt ilyen esetben? Többi lent.
Figyelt kérdés
20 éves vagyok. Felsőoktatásba jelentkeznék és hátrányos helyzetű vagyok. A rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény pedig kéne, mert azért adnak +40 pontot. A történetem: A barátnőmékkel lakom, a bejelentett lakcímem Nagykanizsán van(ahol édesanyám lakik), a tartózkodási helyem a barátnőméknél. És a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményt csak állandó, bejelentett lakcímre lehet igényelni édesanyám meg nem hajlandó segíteni(az igényléshez szükséges válási, és jövedelem igazolások ügyében). Ergó, így nem tudom megigényelni oda az rgyvt. Végül a kérdésem az lenne, hogyan, milyen formában tudnám megigényelni a rendszeres gyermekvédelmi támogatást? Esetleg változtassak állandó lakcímet? Fontos, mert erre még a felvételi időszakban szükségem lenne és jogosult is vagyok rá. Segítsetek.2014. febr. 10. 19:34
1/1 MDaniel98 válasza:
Igen, szerintem maximum így, ahogy írod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!