Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ennyire "behülyít" a fű?

Ennyire "behülyít" a fű?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm mondta, nemrégiben hogy elszívtak 1 füves cigit, és mindenen röhögtek például: átment a kereszteződésen egy ember és röhögtek? hát én ezt nem hiszem el ennyire meghülyül az ember tőle? és azt mondta hogy kb 6órahosszás a hatás, lehet kipróbálnám és mielőtt leszidnátok hogy húú függő leszel meg ilyesmi azt kell hogy mondjam hogy rugtam már be sokszor, nem lettem alkoholista, sokat gépeztem de nem sokszor, nem lettem kocka!kösz!
2009. dec. 14. 15:20
 1/4 anonim ***** válasza:
hát nem tudom, egyszer kipróbálhatod, mert egyszer mindent ki kell próbálni, de viszont hallottam már olyat is hogy valaki már egytől függő lett. szóval a te felelősséged.
2009. dec. 14. 16:16
 2/4 anonim ***** válasza:

"rugtam már be sokszor, nem lettem alkoholista, sokat gépeztem de nem sokszor, nem lettem kocka!kösz!"

:) Rugtál már be sokszor és nem vagy alkoholista ,most is gépezel és nem ez az elsö kérdésed itt egy kicsit kocka vagy ha minden bánatal ide fordulsz :)

Mellesleg az emberi agy mikor egy szituáciot ugymond viccesnek tart bármi hatása allat is van lehet normális hiszen minden dolog másban más dolgot idéz elö. Amugy a viccen kivül ha tényleg igy gondolod mint az idézet részben irtad akkor inkább ne probáld ki a füvet mert rászoknál , mert ahogy leirtad nem birod egynél abba hagyni a káros dolgokat. Szivesen ;)

2009. dec. 14. 16:59
 3/4 anonim ***** válasza:
A THC (fű) nem okoz függőséget. A mértéket tartsd, mert ha túlszívod magad: szarul lehetsz, és az már nem olyan vicces. Én ne igyál hozzá alkoholt!
2009. dec. 14. 23:11
 4/4 anonim válasza:
1 től nem lehetel fügő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. jan. 28. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!