El fognak múlni valahogy ezek a kis sebek utáni foltok?
Mostanában "sikerül" mindig csodálatos kis sebeket csinálnom a bőrömre. Azt ne kérdezzétek, hogy mért.:)
És most nem zavarnak a foltok, de a közel jövőben fognak.
Már van néhány...
És azt akarom kérdezni, ha időben "leállok", ugye ezek a foltok eltűnnek? (Amúgy nem direkt jönnek össze ezek a sebek)
Ha tud nekem valaki ezzel a kérdéssel kapcsolatban segíteni, kérem írja le.
Köszi.
(ha számít, ezek a foltocskák a vállamon/hátamon, és mellkasomon vannak):/
Esetleg aki tudna valami jó krémet ajánlani, azt megköszönném.
Ha fiatal vagy és nem szeded le a sebről a varrt, akkor pár hét alatt halványodnak, eltűnnek. Ahogy idősödik az ember, annál nehezebben tud regenerálódni a bőre is. Ezért érdemes leszokni minél előbb arról, hogy (gondolom) kikaparod a bőröd.
Nekem is volt egy időben, hogy a hátamat kaparásztam, mindig megakadt a körmöm valamiben és ott seb lett és folt. De leszoktam róla, a kozmetikus csak ezt tudta mondani, ha nem piszkálom, akkor nem lesz olyan.
Az Alsol kenőcs is jó, vény nélküli.
Kerüld a sérüléseket!
Ha megsérülsz azonnal Betadine + steril fedés.
Jajj, nem nem nem, nem vagdosom magam.:D
Inkább ilyen kapargászás szinten vagyok:/
14 vagyok, szóval akkor úgy sejtem, elfognak idővel tűnnik.
Bokámnál volt pár, mert valahogy mindig összejött pár sek, főleg nyáron. Ott elmúlt, remélem ezekkel is az történik.
Köszönöm az eddigi válaszokat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!