Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Megőrülök, mit tegyek? Fontos

Megőrülök, mit tegyek? Fontos

Figyelt kérdés
Volt egy homloküreggyulladásom 3 hónapja és azóta rettenetesen köhögök. Borzasztó irritációt érzek a hörgőimben, és váladékos köpeteim vannak, és már megőrjít... minden gyógyszert kipróbáltam már, izlandi zuzmót, köptetőket, lámpáztam, kamillát inhaláltam, mézet ettem, forró teát ittam, de semmi, egyre rosszabb... -tüdő és -arcüregröntgenre is elmentünk de minden rendben volt...mi lehet ez???már megőrülök

2014. márc. 8. 18:29
 1/5 anonim válasza:
En is nagyon kohogok :( fulladasig,es nagyon remiszto
2014. márc. 10. 12:11
 2/5 anonim válasza:
Jobban vagy?
2014. márc. 10. 20:27
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem, sajnos.:( valószínűleg hörghurutom van a dohányzástól. Kb másfél éve szívom, átlagosan napi 5 szállal, ennél többet nem szoktam, valószínüleg a szervezetem nem bírja a retkes cigit, úgyhogy le is szokom.

és te? Hogy vagy?:)

2014. márc. 10. 20:58
 4/5 anonim válasza:
En se...:/ es te nme erzel olyat,hogy nehezen kapnal levegot?
2014. márc. 11. 20:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Dehogynem..
2014. márc. 12. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!