Ebből lehet baj?
Figyelt kérdés
Így kezdődött:ültem a földön,egyszer csak elkezd zsibbadni a lábam,megmozgatom azután minden rendben volt.Úgytünt,hogy elmúlt,probáltam mozgatni a lábfejem:semmi mozgás megint próbálom megint semmi.Kinyújtottam a lábam akkor már tudtam mozgatni.Állok fel minden rendben lépek előre,de a lábfejem ellentétesen mozdult.Most is érzem nyengén a zsibbadást:olyan mint mikor izomlázas,és mintha lüktetne gyengén az egyik ér vagy a lábam.Hasonlít arra az érzésre mikor nagyon fáradt lenne a lábam és emiatt gyengén görcsölne.Rendesen tudom mozgatni,csak mikor alacsony helyen ülök vagy fekszek akkor zsibbad.Ez el fog múlni,nem veszélyes?2014. márc. 5. 23:08
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!