Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon száraz, szálkás,...

Nagyon száraz, szálkás, göndör a hajam, mit lehet vele tenni?

Figyelt kérdés
Az hogy göndör,az nem baj.De nagyon száraz,szálkás tapintású.Vasárnaponként mosom meg,mert amúgy egész héten úgy néznék ki mint Simba.Miután megmosom,egy napig jó,de aztán kezdődik megint és nagyon szöszös.Próbáltuk már vasalni de nem használt,most ezt az újabb sampont próbálgatjuk de ez se nagyon hat.Valami tipp?:/
2014. márc. 4. 19:38
 1/6 anonim ***** válasza:
a vasalás a legrosszabb amit tehetsz sőt inkább tilos ilyne haj mellett. AMit tehetsz az az hogy olajozod naponta az puhit rajta. A legjobb a kókuszzsir. teljesen természetes semmi kemikália nincs benne. A sampon tisztitásra van attól még nem lesz lágyabb a hajad. ahhoz ápolni, táplálni kell, balzsammal, pakolással, olajjal. hajmosáskor legalább legyen rajta fél órát pakolás naponta olajozd fontos a jó fazon amit csak egy jó fordrász tud vágni.
2014. márc. 4. 19:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi!A kókuszzsíros dologról én is hallottam,akkor azt megpróbálom:)
2014. márc. 4. 20:52
 3/6 anonim ***** válasza:
sütni fözni is lehet vele, sokkal egészsgesebb mint az olaj.
2014. márc. 4. 21:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi,ment nektek a zöld kéz:)
2014. márc. 5. 15:42
 5/6 anonim válasza:
legalább 4 naponta mosd a hajad! mindenképp lépcsőzetesre vágasd! nekem is göndör nagyon száraz a hajam...sokat keresgéltem a neten ezzel kapcsolatban...és tényleg a pakolások segítenek..bár nekem azt mondták hogy a természetes összetevőkből készített otthoni pakolások (pl tojás joghurt vagy méz) sokkal jobbak..bár azok nekem nem nagyon használtak..
2014. jún. 16. 14:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen,a joghurtosat mézzel én is kipróbáltam,de az is csak 1-2 napig hatott.a vágást megpróbáljuk
2014. jún. 16. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!