Hogyan fogyhatok le?
Kezdd úgy, hogy nem eszel nasit, nem iszol üdítőt/energaitalt/iceteát.
Nem eszel "gyümölcsjoghurtot" sem. Eszek mind tele vannak cukorral és zsírral.
Kisétkezésekre csak egy kevés nyers gyümölcs és zöldség, a három nagyétkezésre pedig edd pontosan a háromnegyedét annak, amit eddig. A legjobb, ha kistányérra szeded őket ki, akkor többnek tűnik. A hús mellé pedig a köretnek csak a fele legyen krumpli/rizs/tészta, a másik fele zöldség.
Ez nem ijesztő, nem igényel felkészülést, nem kerül pluszpénzbe, ellenben nem a szívizmodat bontja le a szervezeted és nem vizet hajt, hanem szépen, lassan lebontja a hájat.
1 kg háj lebontásához 7000 kalóriát (!) kell elégetned, így számolj. Az egészséges fogyás maximum 1 kg hetente.
Sportolj bármit (!), amiben kedvedet leled, de azt hetente négyszer-ötször.
Hosszú távon csak ez válik be, nem a diéták, nem a kúrák, hanem ez.
a 2. válaszoló módszerével én is gyorsan és könnyen fogytam.
szénhidrát nélkül sokkal változatosabb az étkezés, nézz ilyen recepteket.
éhezni nem kell egyáltalán, én legalábbis nem éheztem. és igazából egyetlen nehézség van benne, az az odafigyelés.
igyál sokat, zöldteát, vizet, vagy bármi cukormenteset, az is eltelít.
mozogni meg próbálj meg szerintem napi 1 órát.nem csak az a mozgás ha edzőterembe mész. vannak otthoni gyakorlatok, vagy csak simán lemész futni. a lényeg, hogy jól leizzadj akkor eredményes, de azért nem kell kiköpni a tüdődet.
Sok szerencsét!
Akkor biztosan menni fog! úgy látom, megvan az igyekezet, csak tarts is ki, és akkor nyárra jóval vékonyabb lehetsz:)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!