Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 5 hónap alatt hogyan fogyhatok...

5 hónap alatt hogyan fogyhatok le legegészségesebben 13 kg-ot?

Figyelt kérdés

Egyáltalán egészséges-e 5 hónap alatt 13 kg-ot fogyni?

Most vagyok 83 és 70 kg-szeretnék lenni, 28 éves vagyok (2 gyerkőccel).

Az a tervem, hogy kiiktatom az étrenemből az összes fölösleges szénhidrátot (nassolás, tésztafélék) és minden nap igyekszem kicsit mozogni (séta, torna, aerobicóra).

Szerintetek reális a terv? Nem akarom illúziókba ringatni magam.

Olyanok válaszát is várom akik hasonló cipőben járnak, vagy akiknek sikertörténetük van a témában.

Köszi

2013. ápr. 1. 14:16
 1/2 anonim válasza:

én nyáron 2 hónap alatt fogytam 10 kilót. Állandóan diétáztam, aztán a nyáron a nagy melegben inkább csak gyümölcsöt ettem meg rengeteg ittam, meg mellette sokat jártam strandra és mire eljött a suli a többiek szóltak, hogy milyen sokat fogytam, pedig nekem fel se tűnt. Annyi diétát kipróbáltam de egyik se használt. Csak akkor fogytam amikor nyáron életmódot váltottam.

Sok sikert neked!!!! :) :)

2013. ápr. 2. 12:42
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm, remélem sikerülni fog!

Még jó hogy jön a tavasz és a nyár! :)

2013. ápr. 5. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!