Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet ez a csomó? Többi lent!

Mi lehet ez a csomó? Többi lent!

Figyelt kérdés
Az állam alatt van valami csomó nyirokcsomóra tippelek,borsószem méretű, és amikor megnyomom néha fáj.Voltam dokinál,és azt mondta hogy nem kell vele foglalkozni,én mégis aggódom.Mitől lehet?Mit lehet csinálni neki?Előre is köszönöm!!!
2014. márc. 4. 13:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát nem kell vele foglalkozni. Majd visszahúzódik. Azért az orvos szavait hadd ne bíráljuk már felül egy anonim oldalon. Ha nem bízol a dokidban, keress másikat.

Amúgy egy nyirokcsomó duzzanat nem a világ vége.

2014. márc. 4. 13:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Csak aggódtam,de remélem nem lesz semmi bajom tőle?!Köszi hogy válaszoltál :)
2014. márc. 4. 13:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem is volt, most éppen nem tapintható. Ugyanígy elmentem vele orvoshoz, aki csak legyintett. Ennek lassan tíz éve.

Szerintem felesleges aggódni, nekem anno azt mondták, hogy a veszélyes dologra utaló nyirokcsomó-megnagyobbodások jellemzően nem ott keletkeznek.

2014. márc. 4. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!