Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az arcomba van egy csomó és...

Az arcomba van egy csomó és ha megnyomom jön belőle ilyen vizes vér. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
2 hete kb kijött az arcomba egy csomó, az első nap fel is volt dagadva az arcom, olyan voltam mint akit megvertek, de azóta már lejjebb ment. MI LEHET EZ ÉS MIT CSINÁLJAK?
2014. febr. 21. 23:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Az egy furunculus lehet,azaz egy befertőződött faggyúmirigy. Hagyd békén és kenjed Betadine-al vagy Tetran kenőccsel.Amikor lehetőséged van rá tegyél rá valami meleget vagy hideget. Ha sárga,gennyes akkor meleget,ha csak piros és duzzadt,akkor hideget. A meleg segít kifakadnia gennyes elváltozásnak,ha csak piros a hideg segít csökkenteni a gyulladást. Ha 1 hét alatt nem változik ettől,akkor menj orvoshoz,mert lehet,hogy antibiotikumot is szedned kell majd.
2014. febr. 22. 07:57
 2/4 A kérdező kommentje:
eddig csak mindig belilult.de az lehet azért mert megnyomtam.de tegnap óta amióta megnyomtam és jött belőle az a vizes vér azóta mintha kisebb lett volna.
2014. febr. 22. 12:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen,pont ez a lényege, ezért kell melegíteni,mert az segít kiürülni ami benne van.
2014. febr. 22. 12:35
 4/4 anonim ***** válasza:
De emellett még kend is antibiotikus kenőccsel.
2014. febr. 22. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!