Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Teljes test edzése korlátozott...

Tardief kérdése:

Teljes test edzése korlátozott eszközzel?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Szeretnék itthon elkezdeni edzeni, mivel olyan vastag vagyok min pár nádpálca 18 éves fiú létemre.

Elég kevés eszköz áll a rendelkezésemre, de több mint a semmi.

-Húzódzkodórúd

- Fekvőpad ( pontos megnevezést nem tudom)

- 1 pár kézi súlyzó össz. kb. 17kg

Nem tudom milyen gyakorlatokkal lehet minden izomcsoportra edzeni, ezért kérem a segítségeteket.

Elég kevés szabadidőm van, ezért szeretném itthoni körülmények között megoldani.

Ha leírnátok a gyakorlatokat azzal sokat segítenétek. Nevük alapján keresgélek videókat a szabályos végrehajtás érdekében :)

Köszönöm!

2014. márc. 3. 18:30
 1/1 anonim válasza:

Szia!

Nem írogatnám le az összes gyakorlatot,lévén elég sok van még így is,de linkelek neked két oldalt.Mindkettőnél ki van vesézve az adott gyakorlat.Szinte az összeset megtalálod minden izomcsoportra,és még le is írja a pontos végrehajtást.Átmazsolázgatod,és eldöntöd högy mit tudsz otthon elvégezni.

[link]

[link]

2014. márc. 8. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!