Kell aggódnom amit hogy bajom lesz?
Figyelt kérdés
Vasárnap nagyanyam adott nekünk rendes bocitejet.Nem tudtuk hány napos csak nagyanyam mondta h meg jo.Hát anyam aznap este fözött is belöle spenotot.Masnap 3 korul ettem belole ak meg semmi furcsa nem volt.Par oraval kesobb megint ettem belole de ak mar kicsit savanyunak es furanak talatam de ettem belolem meg ezert egy tanyerral mert azt momdtak h meg jo.Ma viszont iszonyatosan budos volt a maradek es tiszta romlott volt.Eddig meg semmit nem eszleltem magamon.De esetleg lehet bajom h mar lehet romlottan megettem?valoszinuleg a tej miatt volt rossz.2014. febr. 25. 23:21
1/3 anonim válasza:
Ha hétfőn éjjel, illetve tegnap reggel nem hánytál és nem lett hasmenésed, akkor valszeg már megúsztad.
2/3 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel. Ha nem lettél rosszul..valószínűleg még jó volt. Bár ha legközelebb nem tetszik vminek az állaga/szaga ne egyél belőle.
3/3 anonim válasza:
Igazi bocitejből aludttej lesz, sokan iszák így, semmi bajod nem lesz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!