Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Idén akkor most elmaradt a tél?

Idén akkor most elmaradt a tél?

Figyelt kérdés

Ha megnézem az időképet, akkor gyakorlatilag már tavasz van: [link] 3-4 hét múlvára meg az csak tipp úgyis, lehet akkor már strandidő lesz :) Legalábbis nehezen tudom elképzeni azért, hogy márciusban már jönne akkora lehűlés.

Van már vmi statisztika, hogy ez hanyadik legenyhébb tél eddig, vagy ilyesmi? Nehezen tudom elképzelni, hogy ennél volt már enyhébb tél. Nálunk itt északon kétszer esett a hó, egyik az szinte semmi nem volt december elején, a másik meg január végén, mikor volt kb. 1 hét lehűlés, annyi volt a tél eddig. Persze máskor is volt, hogy nem esett hó, de ilyen meleg sztem tuti nem volt még szinte végig.

2014. febr. 24. 22:21
 1/3 anonim ***** válasza:

2006-2007-ben enyhébb tél volt (vagy 2005-2006 ?)

Itt is január végén volt egy lehűlés, hó, és nem több.

2014. febr. 24. 22:26
 2/3 anonim válasza:
Nem maradt el, csak enyhére sikeredett. Enyhe telek pedig a múltban is rendszeresen előfordultak, szóval ez nem újdonság. Egyébként az 1901-től számított legenyhébb téli időszakok top 10-es listájában benne lehet, de messze nem a legenyhébb.
2014. febr. 24. 23:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne örülj, tavaly még április elején is volt hó!
2014. febr. 25. 06:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!