Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Sokszor szokott nagyon viszket...

Sokszor szokott nagyon viszketni a bal alkarom (de csak a bal), nem tudom mitől van, mi lehet ez?

Figyelt kérdés
kb. egy hónapja csak a bal alkarom szokott sokszor nagyon viszketni, nem tudom miért. Borotválom az alkarjaimat, de mindkettőt, szóval nem ez lehet a baj.Néha már annyira vakarom, hogy ilyen piros foltok lesznek rajta Egyik ismerősöm szerint ekcéma. Én nem tudom. Mitől lehet, vagy mit tegyek ellene?

2014. febr. 23. 22:49
 1/2 anonim válasza:

Szerintem nézesd meg bőrgyógyásszal, ő biztos meg tudja mondani, hogy mi a probléma.

Ez lehet egy bőr irritáció, allergia, vagy ahogy ismerősöd mondja ekcéma is, de az utóbbira kicsi esélyt látok.

Nekem ételallergiám van, és szintén szokott viszketni a karom, néha a jobb néha a bal, ilyenkor testápolót, vagy ami még jobb körömvirágkrémet kenek a viszkető felületre.

Ha ki tudod bírni, akkor ne vakargasd, meg ne dörzsöld, attól nekem rosszabb szokott lenni.

2014. febr. 24. 00:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, bár anya nem hiszem, hogy elvinne bőrgyógyászhoz, de a körömvirágkrémet kipróbálom :)
2014. máj. 8. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!