Korne95 kérdése:
Miért van az, hogy mindíg fürdés után elkezd viszketni a bőröm?
Figyelt kérdés
2013. aug. 19. 21:29
1/9 anonim válasza:
Talán nem a bőrödhöz illő szappant használsz..
2/9 anonim válasza:
Kiszárad? Használj testápolót. Ha nem ez, akkor cserélj tusfürdőt, ha ez sem segít, akkor válts mosóport és öblítőszert, lehet, hogy a törölköződ irritál.
3/9 anonim válasza:
Nekem is így volt. Két marék SÓT tegyél a vízbe és nem fog! Ne jöjjetek a "szárít " stb -vel meg semmivel.. évek óta használom és csoda: nem viszket azóta. És egy tengerparti nyaralást is megér, ami úgyse jön össze:)))
4/9 anonim válasza:
Az is lehetséges, hogy nem jó a víz! Nem tudom, h mennyire változtattál most lakóhelyet vagy sem..
Debrecenből költöztem Pestre, és pesti víz ugyanezt művelte a bőrömmel..plussz még ki is pirosította..:S..sok idő volt mire hozzá szokott a bőröm, testápolózni kell.
5/9 anonim válasza:
Az egyik ismerősöm is ilyen. Ez valami allergia, de nincs rá semmi gyógymód. Vagyis valami kencét kapott a bőrgyógyásztól. Ki kell találni milyen tusfürdőt bír a bőröd. Leginkább a minden adalékmenteset fogja. De ő valami Johnson-os mandulás testápolót említett.
6/9 anonim válasza:
testápolót hazsnálsz? ha nem akkor próbáld ki valószinüleg utána nem fog viszketni, na meg válts tüsfürdőt
7/9 anonim válasza:
4es vagyok...igaz amit felettem írtak, adalékanyag mentes tusfürdő és testápoló...én a babáknak készített johnson's cuccokat használom..(babafürdető, babatestápoló..finom az illata, de mégis gyengébb mint a normál testápolók.)
8/9 anonim válasza:
nincsen ekcémád? testápoló vagy van az a neutrogena valami ilyesmi nevű krém az is jó!
9/9 anonim válasza:
hármaska vagyok,a sós.. Semmi testápoló! Csak só a vízbe. Nem viszket. ( a testápolóktól is viszket, a legfinomabb, mindentől mentestől is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!