Szerintetek baj, hogyha 15 évesen berúgtam?
nem. mindenki tulesik rajta általában...1. ivászatom nekem is akkor volt csak egy titkos házibuliban. rettentöen leittam magam hisz nem volt tapasztalatom, utána két évig nem birtam ránézni a piára. és azota sem tudok sokat inni de nem is akarok:)
nem épp elönyös h sulis programon tetted meg:/
Ugyan már, mi köze van a telefonnak meg a számítógépnek ahhoz, hogy berúgott? Ez a kőkor, ha tényleg erre az a megoldás, hogy vegyük el, ami a gyereknek örömet okoz, ahelyett, hogy elbeszélgetnének vele, és értelmesen együtt eljutnának odáig, hogy viselje a felelősséget azért, amit tett, és ne csináljon többet ilyet.
Kérdező, szerintem a telefon és a számítógép ügyében beszélj a szüleiddel, mondd el, hogy nem tetszett, megbántad, és nem csinálsz többet ilyet. Nem tudom, hogy lehet-e értelmesen beszélni a szüleiddel... ez a reakciójuk finoman szólva elég furcsa, de azért én megpróbálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!