Hány évesen mentél először
nőgyógyászhoz/háziorvoshoz/egyéb orvoshoz?
Figyelt kérdés
2014. febr. 19. 18:15
1/9 A kérdező kommentje:
kimaardt, hogy egyedül ...
2014. febr. 19. 18:16
2/9 anonim válasza:
már kisbabaként is vittek havonta hidd el. és gyerkkorban ha beteg vagy voltál akkor is elvittek. A gyerekorvos az olyan mint felnöttként a háziorvos. ha bajod van elmész hozzá. Nögyógyászhoz ha nincs panaszod onnantól kell midnneképp járni ha már nem vagy szűz, ha valaki huszonéves koráig szűz akkor 21 éves kortól ajánlják a rászűrést. Én 12,5 évesen volta elöször mert volt két cisztám. Egyéb orvoshoz akkor megy az ember ha szintén van valami panasza. fogorvoshoz meg visznek a suliból évente mindenkit.
2014. febr. 19. 18:18
3/9 anonim válasza:
ja egyedül, hát nem tudom nem emlékszem mikor volt. nem tartottam számon mert nem volt benne semmi különös. de szerintem nőgyógyászhoz ugy 18 évesen amikor elveszitettema szüzességemet és akartam iratni gyógyszert.
2014. febr. 19. 18:22
4/9 Misszabza válasza:
Nőgyógyászati rákszűrést 16 éves kortól ajánlják, ha szűz vagy még ha nem. Ha már nem akkor évente, vagy félévente jó ellátogatni és megnézetni magad. Háziorvoshoz én akkor megyek ha beteg vagyok, vagy ha alaposabb kivizsgálást szeretnék. Egyéb orvoshoz meg szükség szerint.
2014. febr. 21. 18:00
5/9 anonim válasza:
17 vagyok de még nem voltam nőgyógyásznál. Háziorvoshoz akkor megyek ha tényleg beteg vagyok, ami ritkán van. Egy kis köhögéssel meg hőemelkedéssel nem megyek el dokihoz, mert kemény gimnáziumba járok és nem engedhetem meg magamnak, hogy sokat hiányozzak. :)
2014. febr. 23. 09:37
6/9 anonim válasza:
Nos,azt nem tudom h mikor voltam egyedul eloszor es hol,de a nogyogyaszos hozzaszolas nem helyes,ugyanis 16eves kortol nem igazan ajanlatos menni,foleg ugy nem ha szuz az illeto!!! Tesom 19evesen,tobb honapos egyutt jaras utan dontott ugy a baratjaval-az elsovel- h iratnak gyogyszert....elment a nogyogyaszhoz aki NEM vizsgalta meg,mert a vizsgalattal elveszi a szuzesseget is okosok!! Felirta a gyogyszert es mondta h ha megtortent a dolog jojjon vissza es akkor csinalja az elso rakszurest...tehat nala igy tortent! Addig nem kell menni amig szuz vagy!!
2014. febr. 26. 22:12
7/9 Misszabza válasza:
Ez dokifüggő is !
Amúgy meg....! Egy nőgyógyász egy vizsgálattal nem veszi el a szüzességét, nem veheti el, így másképp is megvizsgálhatja te nagyon okos...
2014. okt. 2. 03:06
8/9 Misszabza válasza:
Tudod ma már léteznek olyan eszközeik amik kifejezetten a szüzeknél használnak és amúgysem tolja fel az ujját addig hogy elveszítse tőle a szüzességét, mivel a végbélen keresztül való vizsgálatot már nem igazán alkalmazzák...
A szűzhártya nem átjárhatatlan fal, hanem rugalmas hártya, amin alapból lyukak vannak. Ezeken folyik ki pl a menstruációs vér. Szüzeket is meglehet vizsgálni és kenetet is tud venni egy pálcikával amitől lehetetlen elveszteni a szüzességet...valamint van szűzkacsa is...és jobb ha mindenki tisztában van vele h a szűzhártya eleve LYUKAS!!! szüzesség elvesztésénél ez a már meglévő lyuk tágítódik ki mégjobban, valamint a körülötte levő hártya is szakadozik.
Érdekességként megjegyezhető, hogy a szűzhártya nyílása igencsak változó méretű. Van olyan – még szexuális életet nem élt – lány, aki egy ujjal sem vizsgálható, másoknál viszont a nőgyógyászati vizsgálat kényelmesen elvégezhető ergo ez is egyénfüggő.
ennyire tudatlannak lenni...
2014. okt. 2. 03:19
9/9 anonim válasza:
Háziorvoshoz nem tudom mikor, de nőgyógyásznál még soha nem voltam
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!